18 / 05 / 2024

ulşaım toplam kredi

ulşaım toplam kredi

Ulaşım alanında faaliyet gösteren firmaların Nisan ayı sonu itibariyle kullandığı kredi miktarının 49 milyar TL olduğu belirtildi...

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

İlk kez ev alacaklara müjde! Kredi faizi netleşiyor, işte en çok konuşulan oran!

İlk kez konut alacaklara yeni kredi paketi geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İlk konut alımında kredi erişimini sağlıyoruz." demişti. Peki söz konusu kredide faiz oranı ne olacak?

Banka kredilerinin yarısı sadece bir bölgeye verildi! 71 ile düşen kredi miktarı ise yüzde 25 oldu!

BDDK verilerine göre, bankaların 10 trilyon 871,9 milyar liraya ulaşan toplam kredi hacminin yüzde 46,1 oranındaki 5 trilyon 9,3 milyar liralık bölümü Marmara Bölgesi’ne açıldı. Bu rakamın yüzde 80’lik kısmı ise İstanbul’a gitti.

Bakan Şimşek'ten deprem kredisi açıklaması! Deprem bölgesinde 559 bin kişiye kredi desteği verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Deprem Destek Kredisi' kapsamında, depremden etkilenen illerde yaklaşık 559 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandığını açıkladı.

Mercedes-Benz’den Aksaray’a GES yatırımı! Toplam 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak!

Mercedes-Benz Türkiye, Aksaray Kamyon Fabrikası'nda 1.3 MWp kurulu gücünün bulunduğu güneş enerjisi santralini devreye aldı. Santral ile yıllık 900 ton karbon salımının önüne geçilmesi amaçlanırken elde edilen enerji ile çevreye 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak.

Konut yatırımı enflasyona karşı da dolara karşı da koruyor: 1,20 oranından kredi satış rekoru kırdırabilir!

Konuta yatırımın, enflasyona karşı da dolara karşı da koruma sağladığına dikkat çeken Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, kredi kampanyasının 1.20'den olması halinde en büyük satışların geleceğini belirtti. 

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Bankaların verdiği krediler İstanbul ve Ankara’ya gitti!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre bankaların haziran sonu itibarıyla takipteki alacaklar da dahil 10 trilyon lirayı aşan toplam kredi hacminin yüzde 51,7’lik bölümü bu iki ilde oturanlara verildi.

En düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak? Son dakika şoku!

Emekli maaş zammının kök aylık üzerinden yapılacak olması kafaları karıştırdı. Peki en düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak?

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ertuğrul Başa tarafından kuruldu.

Nakite ihtiyacı olan vatandaşa müjde PTT’den geldi! 100 bin TL’ye kadar kredi sağlanacak

Artan fiyatlar ve büyüyen ihtiyaçlar pek çok vatandaşı nakit sıkıntısına sokarken müjdeli haber PTT’den geldi. 3 ay ertelemeli şekilde çekme imkanı da bulunan kredi için SMS yoluyla da kolay başvuru yapmak mümkün. Peki 100 TL’yi bulan kredi ödemesi için nasıl başvurulacak? Kimler başvurabilir?

Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi çerçevesinde, devlet destekli kredilerin ayrıntıları peş peşe açıklandı. Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

İşbankası kredi borçlarını siliyor! İşte gündeme düşen açıkalma!

İş Bankası Grubu, depremlerde hayatını kaybeden müşterilerinin tüm bireysel kredi borçlarını silme kararı aldığını, bölgede üretim ve istihdam seferberliğini başlatmak için de ilk aşamada 10 milyar TL’lik kaynak ayırdığını duyurdu.

ulşaım toplam kredi Haberi

ulşaım toplam kredi

Türkiye'de ulaşım alanında  hayata geçirilen projeler kredilere de yansıdı. Ulaştırma, denizcilik ve haberleşme alanında faaliyet gösteren firmaların Nisan ayı sonu itibariyle kullandıkları toplam kredi miktarının 49 milyar TL olduğu...