16 / 05 / 2024

uludağ kış festivali ne zaman

uludağ kış festivali ne zaman

1996’dan bu yana aralıksız olarak düzenlenen festivalin 18. yılında 19 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında Uludağ’ daki otellerden 12 tanesi tamamıyla festival için kapatıldı...

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık'ta!

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık 2020 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

GEMSS, Londra Mimarlık Festivali'nde RIBA’da sergilenecek!

Türkiye’nin yaratıcı genç mimarlarının katılımı için açık çağrı yapılan GEMSS, 1-30 Haziran 2020 tarihleri arasında Londra Mimarlık Festivali kapsamında RIBA’da sergilenecek.

Uludağ'daki orman köşklerine büyük ilgi!

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen Uludağ'da, bir otelin orman köşkleri, konforu ve manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 

Uludağ yolundaki kaçak ev yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ eteklerinde bulunan Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen ev yıkıldı.

Etnospor Kültür Festivali'ne katılana konut hediye edilecek!

Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında açıklamalar yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, bu yıl gerçekleştirilecek etkinliğe katılacaklar için ev müjdesi verdi. 

Uludağ Büyük Otel yıkıldı, arsası otopark oldu!

Türkiye'nin en modern kayak tesislerine sahip olan Uludağ'daki Büyük Otel yıkıldı, otelin arsası otopark olarak kullanılıyor.

Uludağ’da 71 bin metrekarelik yıkım tamamlandı!

Bursa Uludağ’ın yenilenmesi için başlatılan dönüşüm projesi kapsamında çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 71 bin metrekarelik alanda yıkımın tamamlandığı bölgede çalışmaların 2020'de sona ermesi bekleniyor. 

Uludağ'da 9 otel yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye’nin ilk kayak merkezi olan ve özellikle İstanbullular’dan büyük ilgi gören Uludağ Milli Parkını yenilemek için çalışmalara başlıyor. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Bodrum Loft Projesi'ne ödül!

Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2017 “Turizm Yatırımları Proje“ kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKFEN İnşaat için tasarladığı Bodrum Loft Projesi, büyük ödüle layık görüldü.

uludağ kış festivali ne zaman Haberi

uludağ kış festivali ne zaman


Arçelik Winterfest müthiş bir kadro ile Uludağ’ı yıkacak! Hande Yener’den Serdar Ortaç’a, Hadise’den Ozan Doğulu’ya dünyanın en önemli popüler yıldızları Arçelik Winterfest’i unutulmaz kılacak...


1996’dan bu yana aralıksız olarak düzenlenen festivalin 18.yılında 19 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında Uludağ’daki otellerden 12 tanesi tamamıyla festival için kapatıldı. Üniversitelerin sömestre tatillerine göre tarihleri belirlenen festival, her biri 5’er günlük 3 periyot olarak düzenlenecek.


Geçtiğimiz senelerde Ajda Pekkan, Demet Akalın, Kenan Doğulu, David Vendeta gibi isimleri sahnesinde ağırlayan Arçelik Winterfest, Türkiye’den ve dünyadan birçok önemli sanatçı ve grubu Uludağ’da buluşturmaya devam ediyor. Serdar Ortaç, Gülşen, Hande Yener, Ozan Doğulu, Hadise, Soner Sarıkabadayı, Ece Seçkin, Zumas, Ozan Çolakoğlu ve Adina Butar bu yıl dağda sahne alacak isimler…


 Hadise, Hande ve Gülşen Uludağ’ı ısıtacak !


Türk Pop...