29 / 04 / 2024

Uludağ turizm sezonu

Uludağ turizm sezonu

Uludağ'da bu yıl keyifli bir sezon geçtiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, "Nisan ayı gelmesine rağmen kar yağıyor" dedi.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Yılbaşı için Uludağ’ı seçen tatilci de, hazırlıklarını tamamlayan turizm işletmecisi de şokta!

Uludağ, hem karların üzerinde bir yılbaşı tatili hayali kuranlar hem de işletmeciler için bu sene büyük bür hayal kırıklığı yaşattı.

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uludağ ve Mehmet Kayaalp ortaklığında kuruldu.

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Reges Çeşme Nisan'da açılıyor!

Turizm sezonu yaklaşırken, The Luxury Collection markasının otantik deneyim ve şık atmosfer yaklaşımı doğrultusunda misafirlerine konaklama deneyimi sunan Reges, a Luxury Collection Resort&Spa Çeşme, nisan ayının ortasında sezonu açmaya hazırlanıyor. 

Uludağ Sarıalan Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Uludağ’ın her mevsim cazibe merkezi olmasına yönelik projelerine bir yenisini ekliyor. Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Sarıalan Eğitim Merkezi, çok yakın bir zamanda gençlerin hizmetine sunulacak.

Bodrum'da kiralık ve satılık dükkan ilanları arttı!

Kötü bir turizm sezonunun ardından ülke gündeminde son yaşanan son olaylar sonrası 2017 turizm sezonu öncesi bazı esnaf ve vatandaşlar karamsarlığa düşerken, çok sayıda işyerinin önüne asılan "Kiralık" ve "Satılık" ilanları ise dikkat çekiyor.

Alkoclar'dan Uludağ'a üçüncü otel!

60 yıldır turizm ve otelcilik sektöründe olan Alkoçlar Grubu, Uludağ'da üçüncü otelini açmaya hazırlanıyor.

Bursa Uludağ'a 3 yeni otopark geliyor!

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezi olmasına rağmen özellikle kayak sezonunda otopark bulunmaması nedeniyle büyük bir trafik karmaşasının yaşandığı Uludağ’da, parklanma sorunu Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından çözülüyor.

Uludağ'a 3 yeni otopark yapılacak!

TÜRKİYE’nin en önemli kış turizm merkezlerinden olan ve özellikle kayak sezonunda otopark bulunmaması nedeniyle büyük bir trafik karmaşasının yaşandığı Uludağ’daki otopark sorunu çözülüyor.

Bursa Uludağ yeni yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla artık yaz aylarında da gelinmesi gereken önemli bir cazibe merkezi haline geldi.

Antalya Kemer'de boş dükkan sayısı arttı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kemer'de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi. Dere, bu yılın ilçedeki son 30 yılın en kötü turizm sezonu olduğunu belirtti.

Uludağ turizm sezonu Haberi

Uludağ turizm sezonu

Uludağ'da bu yıl keyifli bir sezon geçtiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, "Nisan ayı gelmesine rağmen kar yağıyor. Her şey dahil konaklama ücretini 180 liraya düşürdük. Kayak yapmanın tam zamanı" dedi.



Türkiye'nin önemli kış turizm merkezi Uludağ, bu yıl bereketli bir sezon geçirdi. 'Beyaz cennet'te halen devam eden kar yağışı ise hem açık kalan işletmelerin hem de kayak keyfi yaşamak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Uludağ'daki konaklama tesislerinin tamamına yakını sezonu kapatsa da Ağaoğlu ve Alkoçlar hizmet vermeye devam ediyor. Kişi başı 450 lira olan konaklama ücreti ise 180 liraya çekilmiş durumda… 


Hem genel olarak Uludağ'ın hem de Ağaoğlu'nun bu yıl tamamen dolu ve keyifli bir sezon geçirdiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, nisan ayı gelmesine rağmen...