19 / 05 / 2024

Uluönder tramvay durağı genişletme

Uluönder tramvay durağı genişletme

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Uluönder Mahallesi Sultan Sokakta bulunan Uluönder tramvay durağında vatandaşların iniş ve binişlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla durak platformu genişletme çalışmalarına başladı.

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Belediyeden büyük fırsat! Eskişehir'de 2 adet imarlı satıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Uluönder ve Boyacıoğlu mahallelerinde yer alan 2 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Makbule Atadan'ın Arnavutköy'deki yalısı kiraya verilecek!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'ın Arnavutköy'de bulunan yalı için kiralık ilanı verildi. Yalı için 55 bin TL isteniyor.

Ankara Atatürk Orman Çiftliği arazisi 158 dekar daha küçüldü!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Milleti’ne emaneti Ankara’daki Atatürk Orman Çiftliği’ndeki (AOÇ) kıyım Sayıştay raporlarıyla ortaya çıktı. 1925 yılında kurulan, 1937'de ‘korunması’ şartıyla Hazine’ye bağışlanan AOÇ arazisinin yarıya yakını kaybedildi.

Büyükçekmece’ye Atatürk Evi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi hayata geçireceği anlamlı projeyi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81. yıldönümünde Büyükçekmecelilere tanıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'nın yeni tramvay hattını test etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da yeni yapılan tramvay hattını açtı ve test sürüşü yaptı. Vatman koltuğuna oturan Erdoğan, tramvayı Sakarya Bulvarı Durağı'na kadar kullandı...

Atatürk'ün Büyükada'daki Beyaz Köşk'ü satışı çıkarıldı!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Büyükada'daki Beyaz Köşkü satışa çıkarıldı. En özel yapılardan biri olan 4 katlı köşk için 16 milyon lira isteniyor.

Florya Atatürk Ormanı için imar planı hazırlanıyor!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emri ile 1937 yılında kurulan Florya Atatürk Ormanı için yeni imar planı hazırlıkları başladı. 

Tepebaşı Belediyesi 22 konutu satışa çıkarıyor!

Tepebaşı Belediyesi, Uluönder Mahallesi’nde belediyeye ait olan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi apsamında inşaat çalışmaları tamamlanan 22 adet konut satışa sunuluyor. 

Tepebaşı Belediyesi'ne ait 22 konut ihaleye çıkarılıyor!

Tepebaşı Belediyesi, Uluönder Mahallesi’nde belediyeye ait olan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yer alan ve yapımı tamamlanan 22 adet konutu satışa sundu. 

Karşıyaka tramvay durağının uzatılmasına onay!

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Karşıyaka Mavişehir'de son bulan tramvay hattının Çiğli İZBAN İstasyonu, Katip Çelebi Üniversitesi ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne uzatılmasıyla ilgili ön projeyi onayladı.

Eskişehir Uluönder tramvay durağı genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Uluönder Mahallesi Sultan Sokakta bulunan Uluönder tramvay durağında vatandaşların iniş ve binişlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla durak platformu genişletme çalışmalarına başladı.

Uluönder tramvay durağı genişletme Haberi

Uluönder tramvay durağı genişletme


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tepebaşı’nda bulunan Uluönder tramvay durağında genişletme çalışmalarına başladı. Çalışmaların 10 Ekim 2016 tarihine kadar devam edeceğini belirten Estram yetkilileri, çalışmalar sırasında bölgedeki otobüs hareketlerinde bir değişiklik olmayacağını ifade ettiler. Genişletme çalışmalarından dolayı otobüs duraklarının kaldırıldığını belirten yetkililer, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte otobüs duraklarının yerine tekrar konulacağını ifade ettiler.


 Ulaşımda tramvayı kullanan vatandaşların ise 07 Ekim 2016 Cuma gününe kadar Uluönder tramvay durağını kullanabileceklerini belirten yetkililer, 8-9-10 Ekim tarihlerinde ise alt yapı çalışmaları nedeniyle durağın kullanılamayacağını ifade ettiler. Tramvayı kullanan vatandaşlar bu tarihlerde SSK durağından iniş ve biniş yapabilecekler.



Eskişehir Büyükşehir...