09 / 05 / 2024

Uluslararası Antalya Film Festivali

Uluslararası Antalya Film Festivali

Antalya'da 29 Kasım- 6 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Antalya Film Festivali için hazırlanan Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi, profesyonel dağcılar tarafından giydiriliyor.

Antalya'ya deprem uyarısı: Kahramanmaraş ve Van depremleriyle aynı ivmeye sahip deprem olabilir! 

Uluslararası Cittaslow Birliği'nin 'sakin şehir' listesinde olan Antalya'nın Finike ilçesine deprem uyarısı geldi. Prof. Dr. Nihat Dipova, zeminde sıvılaşmaya ve 2,5 kat zemin büyütmesine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Sur Yapı Antalya’ya uluslararası ziyaret!

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği, Türkiye’nin en iyi kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya Projesi, dünya çapında herkes tarafından ziyaret ediliyor. Proje en son Bağımsız Devletler Topluluğu’na üye 11 ülke ve KKTC’den üst düzey ülke temsilcileri tarafından ziyaret edildi...

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

Antalya Film Festivali'nin kapanış partisini Taksim 360 üstleniyor!

Uluslararası Antalya Film Festivali, 27 Ekim Cuma gecesi Taksim 360'ın ev sahipliği yaptığı Kapanış Partisi ile veda ediyor...

Türk çimento sektörü Antalya'da buluştu!

TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi bu yıl Antalya'da yapıldı. Seminerde Rusya, İtalya, Hindistan ve Türkiye temsilcileri sektörün geleceğini konuştu. 

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Antalya Büyükşehir, MIPIM 2017'ye katılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 14-17 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na üçüncü kez katılıyor.

Antalya Boğaçayı Projesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve 10 bin kişiye istihdam sağlaması hedeflenen, içerisinde köprülerin, film platolarının olacağı 1 milyar liralık Boğaçayı Projesi'nde sona gelindi.

Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne dev film platosu kurulacak!

Hollywood ve Bollywood'dan sonra dünyanın en büyük 3. film platosu İstanbul'a kurulacak. Van Damme'ın da ortak olduğu Long Road Production film şirketi, uluslararası yüksek bütçeli projelerini Büyükçekmece, Toskana Vadisi'nde hayata geçirecek.

MESA, Ankara Uluslararası Film Festivali’nde ödül verdi!

Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorlarından MESA, festivalin ödül töreninde de yer aldı. MESA Yönetim Kurulu üyesi Can Aynagöz, festivalde ödül veren isimlerden oldu.

Uluslararası Antalya Film Festivali Haberi

Uluslararası Antalya Film Festivali

Cam Piramit'in 5 bin 500 metrekare büyüklüğündeki camdan yüzeyini özel malzemeyle kaplayan profesyonel dağcılar, 45 derece eğimli zeminde çalışıyor. 


EXPO LOGOSU KULLANILACAK 

Piramidin dört yanında film festivali ve EXPO 2016'nın tanıtım logoları yer alacak. Çalışmanın bitmesinin ardından Antalya'nın dört bir tarafından görülecek logolar, 23 Nisan'da başlayacak EXPO 2016 sonuna kadar piramidin çatısında kalacak.


Sabah...