27 / 04 / 2024

Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı

Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı

Penta Banyo, İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen sektörün bu en büyük uluslararası fuarında konsept tasarımların ve inovatif ürünlerin ön planda olduğu yeni serileriyle yoğun ilgi gördü.

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

Kale, Cersaie’de fark yarattı!

Kaleseramik, seramik sektörünün dünyadaki en önemli buluşma noktası olan Cersaie’de, ilk kez görücüye çıkardığı yeni ürünleri ile fark yarattı.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’nda Aquanit serisini tanıtacak!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı Haberi

Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı

"Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı"nda Penta Banyo; duş alırken müzik dinlenebilen "Akıllı Duş Başlığı", Halley Kuyruklu Yıldızı'ndan esinlenilen "Halley Serisi" ve her an değiştirilebilir alternatif renkli modüllü "Penta Colors Serisi" ürünlerini dünyaya tanıttı. 


İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen sektörün bu en büyük uluslararası fuarında Penta Banyo; konsept tasarımların ve inovatif ürünlerin ön planda olduğu yeni serileriyle yoğun ilgi gördü. Fuara katılmalarının, Türkiye'yi temsil etmek gibi bir sosyal sorumluluğu üzerlerine yüklediğini vurgulayan Penta Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aydın, bu sorumluluğun gereklerini hakkıyla yerine getirdiklerini ifade etti.


IQ 160 "Akıllı Duş Başlığı"


Penta’nın cep telefonuna bluetooth ile bağlantı sağlayarak duş alırken bile telefonla konuşabilme imkânı tanıyan IQ 160 "Akıllı Duş Başlığı" ürünü, ilk kez bu fuar kapsamında tanıtılan tasarımlar arasında yer aldı. IQ 160 "Akıllı Duş...