06 / 05 / 2024

Uluslararası Emlak Ödüllerinde global yatırım holding ödül mü aldı

Uluslararası Emlak Ödüllerinde global yatırım holding ödül mü aldı

Bugün açıklanan 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri (International Property Awards) sonuçlarına göre Global Yatırım Holding, Van Alışveriş Merkezi projesi ile iki kategoride ulusal ödül kazananların arasında olmaktan gurur duyuyor.

Gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk? Fiyatları emlakçılar mı yükseltiyor?

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından geçtiğimiz ay açıklanan verilere göre Ankara konut fiyat artışında dünya birincisi oldu. Peki gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk?

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Sedad Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedad Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile A. Sulaıman A. Alfhhad ve Mohammed Alasalı ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

Rakeen Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakeen Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şakir Bamalhas tarafından kuruldu.

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mustafa Alı Ettır tarafından kuruldu.

Türkiye, konut fiyat artışında dünya şampiyonu oldu! 

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank, 2022 yılının ilk çeyreğinde konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülkeleri duyurdu. Türkiye, konut fiyat artışında dünya şampiyonu oldu. İşte ayrıntılar...

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthae'de Franco Ferre tarafından kuruldu.

Amın Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amın Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Sharafaddın Amın tarafından kuruldu.

Burak Group Turizm Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Group Turizm Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Buraq Nawfal M. Abu Rema tarafından kuruldu.

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Semuhi Burak Saltan tarafından kuruldu.

Uluslararası Emlak Ödüllerinde global yatırım holding ödül mü aldı Haberi

Uluslararası Emlak Ödüllerinde global yatırım holding ödül mü aldı

Bugün açıklanan 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri (International Property Awards)  sonuçlarına göre Global Yatırım Holding, Van Alışveriş Merkezi projesi ile iki ayrı kategoride ulusal ödül kazananların arasında olmaktan gurur duyuyor.

Global Yatırım Holding, bu ödülleri bölgenin birçok başarılı mimar ve geliştiricileri ile yarışarak kazanmayı başardı.  Kazanılmış olan ödülün 5 yıldız veya en tavsiye edilen proje olarak kesinleşmesi ve duyurusu Londra’daki Grosvenor House Hotel’de yapılacak olan gala yemeğinde açıklanacak.


Global Yatırım Holding, en yüksek sonucu aldığı takdirde bu sene sonuna doğru yapılacak yarışmada Avrupa’yı temsil etme hakkını kazanacak. Şirket, eğer mimari veya geliştirme kategorilerinde en yüksek puanı almayı başarırsa diğer bölgelerle yarışarak Dünya’nın En İyi Geliştiricisi ve Dünya’nın En İyi Mimarı ödüllerini alma yolunda ilerleyecek.


Katılımcıların çok sıkı kriterlerden geçirildiği bu yarışmada kazanılan her...