07 / 05 / 2024

Uluslararası Kapı Pencere Fuarı

Uluslararası Kapı Pencere Fuarı

Otomatik kapı, pencere ve panjur sistemlerinde hizmet veren Egebeta, Uluslararası Kapı Pencere Fuarı'nda yerli ve yabancı firmalarla önemli görüşmeler yaptı. Egebeta yurtiçi ve yurtdışından bin 200 firma temsilcisini ağırladı.

Küresel konut krizi kapıda! Konut fiyatları ne olacak? Ev alacakları da ev sahiplerini de ilgilendiriyor!

Kapakları ile çok konuşulan Londra merkezli haftalık haber, uluslararası ilişkiler ve ekonomi dergisi The Economist, küresel konut krizinin kapıda olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin incisi Sabiha Gökçen Havalimanı’nın dünyaya açılan kapıları çoğaldı

Dış hatlar yolcusu % 125 artış gösteren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda, iç hatlarda bulunan kapılardan bazıları dış hatlar kapısına dönüştürülerek yolcu akışına hız kazandırmış oldu. İşte detaylar…

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile A Abderrahmane C. Djouamaa ve Mohamed Bomace Samake kuruldu.

Cam balkon için 5'te 4'ünün onayı şart!

Yargıtay kararına göre, dış cepheye bakan kapı, pencere, balkon ve koridorlar ortak olan olarak adlandırılıyor ve sosyal alanlarda bir tadilat yaptırılması gerekildiğinde maliklerin beşte dördünün onay imzası gerekiyor.

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

Somfy IntelliTAG kapı dedektörü ile üstün derece ev güvenliği!

Somfy Intellitag Kapı ve Pencere Dedektörü ile eviniz güvenli hale geliyor...

12'nci Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kandemir ve Samet Kandemir ortaklığında kuruldu.

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'ne ilişkin açıklama!

Tekirdağ Valisi Yıldırım, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi, Londra'dan Pekin'e uzanan Demir İpek Yolu'nun önemli bağlantılarından bir tanesidir. Bu küresel boyuttaki projeyle Tekirdağ ve Türkiye, uluslararası ticaretin önemli bir merkezi haline gelecektir" dedi...

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

Uluslararası Kapı Pencere Fuarı Haberi

Uluslararası Kapı Pencere Fuarı


Otomatik kapı, pencere ve panjur sistemlerinde hizmet veren Egebeta, İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Kapı Pencere Fuarı'nda yerli ve yabancı firmalarla önemli görüşmeler yaptı. Fuarda kurulu 120 metrekarelik standında 12 kişilik deneyimli ekibiyle, geniş ürün ve marka yelpazesini sergileyen Egebeta, 4 gün süren organizasyonda yurtiçi ve yurtdışından bin 200 firma temsilcisini ağırladı. Egebeta Genel Müdürü Gafur Alişer, fuarda Anadolu buluşması gerçekleştirdiklerini ve yabancı firmalarla yeni işbirlikleri konusunda önemli adımlar attıklarını söyledi. Fuarın Egebeta'nın, artık yurtçapında tanınan ve aranan bir marka konumunda olduğunu gözler önüne serdiğini belirten Alişer, Uluslararası Kapı - Pencere Fuarı'nda gerçekleştirilen bağlantılar sayesinde halen 370 olan partner firma sayısını 470'e yükselteceklerini söyledi.


Yeni markalar

Fuarda otomatik panjur sistemi Egeroll'ün yanı sıra; yeni markaları olan "Force" fotoselli kapıları ve "Verantech" markalı otomatik...