06 / 05 / 2024

Uluslararası Ulaşım Bağlantılarının Yönetimi

Uluslararası Ulaşım Bağlantılarının Yönetimi

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nün (OECD) Almanya'daki Uluslararası Ulaştırma Forumu'nda (ITF), 57 ülkenin Ulaştırma Bakanlarına 3. Havalimanı projesini tanıttı.

İstanbul'da kentsel dönüşüme yoğun talep: Bakanlık kentsel dönüşüm bilgilendirme araçlarının sayısını artırıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli kentsel dönüşüm kampanyasında İstanbullu vatandaşların bilgilendirmesi için 39 araç daha eklendiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Memur, hemşire, öğretmen, polis memuru, mühendis maaşlarında deprem! Oran açıklandı! Maaşlarınız tam bu kadar olacak!

Yüzde 50 oranında zam gelmesi halinde üniversite mezunu memur, hemşire, öğretmen, polis memuru, mühendis maaşlarının kaç lira olacağı hesaplandı. İşte merakla beklenen yeni zamlı maaşlar...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

Gram altının 1.500 TL'yi geçeceği tarih belli oldu! Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Gram altın, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatlarında ibreler tekrar yeşili gösterirken herkesin ''Gram altın ne zaman 1.500 TL'yi geçecek'' sorusu yanıt buldu. Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Selçuk Geçer dolar borcu olanları son kez uyardı! Geri sayım başladı! Doların geleceği rakam resmen belli oldu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları son kez uyararak doların geleceği rakamı resmen açıkladı. Geri sayım başladı...

Karayolları duyurdu! İşçi alımı başvuruları yarın sona eriyor! Eliniz çabuk tutun! 

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İŞKUR üzerinden 3000 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Başvurular yarın sona eriyor. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasına göre Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları açıklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

iPhone 15 USB-C Bağlantı Noktası Sınırlı Aksesuarları Destekleyecek

Geçen yıl AB parlamentosu, AB limiti içinde piyasaya sürülen her cep telefonunun USB Type-C şarj bağlantı noktasını kullanacağını söyleyen bir yasa çıkardı.  Bu nedenle, AB yasalarına uygun olarak Apple, bir USB-C bağlantı noktası eklemeyi planlıyor.

Böyle ahde vefa görülmedi! O devletin tüm yetkilileri maaşlarını bağışlıyor!

Böyle ahde vefa gerçekten görülmedi. Türkiye’nin bundan 20 sene önce yaptığı iyiliği unutmayan Tayvan hükümeti duygulandıran bir yardım kararı aldı. Buna göre, hükümetin tüm yetkilileri, bir aylık maaşlarını depremzedelere bağışlayacak.

109 ton altın için geri sayım başladı! Altın fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Bilecik'te keşfedilen 109 ton altının ekonomiye kazandırılması için geri sayım başladı

Hükümetten milyonlarca kişiye müjde! Maaşların yatacağı tarih resmen duyuruldu! Bu tarihte hesaplarınızı kontrol edin!

Hükümetten milyonlarca kişiye müjde! Maaşların yatacağı tarih resmen duyuruldu! Bu tarihte hesaplarınızı kontrol edin!

Uluslararası Ulaşım Bağlantılarının Yönetimi Haberi

Uluslararası Ulaşım Bağlantılarının Yönetimi

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nün (OECD) Almanya'daki Uluslararası Ulaştırma Forumu'nda (ITF), 57 ülkenin Ulaştırma Bakanlarına İstanbul Yeni Havalimanını anlattı. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın da katıldığı ITF Forumu'nda, Yusuf Akçayoğlu "Mega Proje Ulaşımlarının Yönetimi'' ve "Uluslararası Ulaşım Bağlantılarının Yönetimi" başlıklı oturumlarda İstanbul Yeni Havalimam'yla ilgili bilgi verdi. Şirketten yapılan açıklamada; İstanbul Yeni Havalimam'mn forum katılımcılarından tam not aldığı belirtildi.



Türkiye...