07 / 05 / 2024

Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Diyaloğu Toplantısı

Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Diyaloğu Toplantısı

Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Diyaloğu Toplantısı'nda konuşan Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ahmet Erdem, ekonomi ve yatırım ortamının iyileştirilmesi yönündeki çalışmaların hızlandırıldığını belirtti.

Yatırımın yüksek potansiyelli adresi: Kumbara hisseler! Nasıl alınmalı, ne kadar beklemeli?

Yatırımcılar ve yeni yatırım yapacaklar, uzun vadede kazandıracak hisseleri merak ediyor. 18,7 bin takipçili temettü yatırımcısı Onur Demir, X sosyal medya hesabından yatırımın yüksek potansiyelli adresini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

En yüksek temettü veren ve yabancı yatırımcıda zirveye oynayan 10 hisse  

Borsa İstanbul’da dalgayı seyir yerini yükselişe bırakırken, yabancı yatırımcının da ilgisi artıyor. Temettü Direktör, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yabancı payının en yüksek oldu 10 temettü hissesini listeledi.

İslam Memiş'ten o yatırımcılara yüreği ağza getiren açıklama: Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistinli militan grup Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırının ardından dünya ekonomisinde yaşanacak olasılıkları yazdı. Döviz ve altın yükselmeye devam edecek mi?  İslam Memiş, hangi yatırımcıları uyardı? İşte merak edilenler...

Borsaya son üç ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı geldi!

Art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı Borsa’yı coşturdu. Pay senedi yatırımcılarının toplam sayısı haziran sonundan 22 Eylül’e kadar net 3,2 milyon artarak 8 milyona yaklaştı, pay senedi piyasa değeri 10,4 trilyon lira oldu.

Bakan Şimşek’ten ABD çıkarması! Yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve hedeflerini anlattı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik, "Bu görüşmelerimizin Türkiye'ye fon akışında katkısının olacağını umut ediyorum” dedi.

Borsada sürdürülen etkileyici yükseliş devam ederken, yatırımcıları neler bekliyor? Borsa tahminleri ne diyor?

Yatırımcılar, borsadaki son gelişmeleri büyük bir merakla izlerken, endekslerin sürdürdüğü etkileyici yükseliş dikkat çekiyor. Bununla birlikte, halka arz edilen hisselerde gözlenen büyük ilgi, yatırımcılara yüksek getiri fırsatları sunmaya devam ediyor. Peki bu konuda borsa tahminleri neler?

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Altın ve dolar yatırımcıları hemen baksın! Düşüşlere aldanmayın! Uzmanlar peş peşe rakam verdi

Altın fiyatları ve dolar/TL kuru için yatırımcılar yönün nasıl olacağını merak ediyor. Altın ve dolar yatırımcıları hemen baksın! Düşüşlere aldanmayın! Uzmanlar peş peşe rakam verdi...

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

22 senedir arsa alım satımında faaliyetlerine başarıyla devam eden Greenlife, yatırımcılara getiri potansiyeli yüksek bölgelerde kazanç sağlıyor. 

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Az önce duyuruldu! SPK’dan, yatırımcının dört gözle beklediği kararlar!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), halka arzlarda bundan sonra bireysel yatırımcıları rahatlatacak kararlar aldığını duyurdu. Peki buna göre yeni dönemde yatırımcıya yönelik ne gibi değişiklikler olacak?

Enflasyon yüksek, faizler düşük! Yatırımcı parasını nereye yatırsın? En fazla hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bir yandan yüksek enflasyon bir yandan gerileyen faiz oranları yatırımcıları kara kara düşündürüyor. Geçen yılki performanslara baktığımız zaman bazı yatırım araçlarının reel getiri sağlamak bir yana enflasyonun oldukça gerisinde kazanç sağladığı dikkati çekiyor.

Gümüşün geleceği en yüksek seviye belli oldu! Gümüş yatırımcıları koşun!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırıyor. Dünyaca ünlü analist günün geleceği en yüksek seviyeyi açıkladı. İşte gümüş fiyatları bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları koşun...

Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Diyaloğu Toplantısı Haberi

Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Diyaloğu Toplantısı

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ahmet Erdem, Türkiye'de demokrasiyi, toplumsal barış ve huzuru korumaya yönelik adımların atılıyor olmasının yatırımcının güvenini desteklediğini belirterek, "Hızlı normalleşme, ekonomi ve yatırım ortamının iyileştirilmesi yönündeki çalışmaların hızlandırılıyor olması da çok büyük önem arz etmektedir." dedi. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen, "Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Diyaloğu Toplantısı"nda konuşan Erdem, 15 Temmuz'da demokrasiye, halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, hükümete ve Meclise karşı hain bir darbe girişimi olduğunu söyledi.


Erdem, şiddetle kınadıkları bu darbe girişiminin, Erdoğan'ın çağrısı, halkın ülkesine ve demokrasisine canı pahasına sahip çıkması, güvenlik güçlerinin karşı hareketiyle başarısızlığa uğradığını dile getirerek, Türkiye'nin ekonomik ve sosyal gelişiminin, ancak toplumsal huzur ve barış, demokrasi, hukukun üstünlüğü, serbest ve rekabetçi bir piyasayla mümkün olacağına inandıklarını ifade...