02 / 05 / 2024

ümit karan ev aldı

ümit karan ev aldı

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı. Şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı.

Evinden kiracıyı çıkaran, bir daha kiraya vermiyor! Ev sahipleri ve kiracı kavgası tam gaz! 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar için milyonlarca kişi çözüm önerisi bekliyor. Peki insanların mülkü üzerinde tasarruf hakkına engel olunabilir mi? Gazeteci Melis Alphan, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev fiyatlarının düşmesi söz konusu değil: Nüfus arttıkça, fiyat artışı devam eder! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarının seyrini merak ediyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut fiyatlarında düşüş olacağını ümit eden vatandaşlara konu hakkında açıklamalar yaptı.

80 bin ev sahibi bakanlığın RADAR sistemine takıldı!

Gayrimenkul satışı sırasında evinin değerini düşük gösteren, düşük faizli konut kampanyasını fırsata çevirip dairesinin değerini astronomik rakamlara çıkaran ev sahipleri resmen yandı.

Kiracıyı evden çıkaran ev sahibi bakın ne yapıyor Kiralar fırlarken şimdi de bu çıktı

Artan kira fiyatları ev sahipleriyle kiracıları mahkeme salonlarına taşırken, ev sahipleri yeni bir kazanca yönelmeye başladı. Ev sahipleri daha fazla gelir elde etmek için kiracılarını çıkarırken Airbnb ve benzeri kısa süreli ev kiralama seçeneklerine yöneliyorlar.

Kiracısını evden çıkaran ev sahibi tazminat ödeyebilir!

Son zamanlarda kiralardaki yüksek fiyatlar fırsatçı ev sahiplerini harekete geçirdi. "Oğlum evde oturacak" diyerek evi boşaltacak olan ev sahipleri tazminat ödeyebilir. 

TOKİ'den ayda 400 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ, Türkiye genelinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya başlıyor. Yeni konutlarını satışa çıkaran TOKİ, 4 şehirde ayda 400 TL taksitle konut satışı başladığını duyurdu. 

Dream Ev Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Ev Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 binTL sermaye bedeli ile Hesam Aryafar ve Ümit Kaya ortaklığında kuruldu.

Ümit Karan Çanakkale'den arsa aldı!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan emlak yatırımlarına yöneldi. Başarılı futbolcu Çanakkale'de arsa toplamaya başladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Mersin'de MİT'in kazı yaptığı 'gizemli ev' turistik mekana döndü!

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 4 gecekondulu bir sokakta MİT gözetiminde 2016'da başlayarak 1 yıl boyunca devam eden kazının gerçekleştiği 'gizemli ev' meraklı vatandaşların ilgisini çeken mekan haline geldi.

Sinop'ta ev sahibini bıçaklayan zanlı tutuklandı!

Sinop'ta ev sahibi Sebahat Türk'ü bıçaklayıp öldürdüğü iddia edilen şüpheli Ümit U. tutuklandı.

TOKİ'den dar gelirliye 345 lira taksitle ev müjdesi!

Dar gelirli aileler TOKİ'nin ucuza satışa sunduğu dairelerle ev sahibi olabiliyor. Toplam 280 bin konutu satışa çıkaran TOKİ'den 345 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor.

ümit karan ev aldı Haberi

ümit karan ev aldı

Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, inşaatı yapan Süryapı Firması’nın sahibi Ali Kotancı ve Proje Satış Sorumlusu Uğur Şenöz’ün katıldığı basın toplantısında, Anamur’u tanımaktan memnun olduğunu belirten Ümit Karan, “Anamur tarihi güzellikleri, muz ve çilek gibi ürünleriyle önemli bir yer. Burada bir ev aldık. İleride belki devamlı burada yaşarım. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.


Süryapı Firması’nın sahibi Ali Kotancı ise iki blok ve diğer yapılardan oluşan Anamur Evleri’ni 2017 yılı nisan ayında bitirmeyi planladıklarını belirterek, “Burası tamamlandığında sadece konut olmayacak. Alışveriş merkezleri, sinema salonları ve sosyal alanlarıyla bir yaşam merkezi olacak. Özellikle Anamur dışından yoğun talep var” diye konuştu.


Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de 112 konut, 91 iş yeri, 2 sinema salonu ve alışveriş merkezinin yer alacağı Anamur Evleri’nin...