03 / 05 / 2024

Ümit Öz özgeçmiş

Ümit Öz özgeçmiş

Mimar Ümit Öz kimdir? Mimar Ümit Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ümit Öz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ümit Öz...

Ünlü mimar sordu: Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? Bu çirkine olan merakımız sizce neden? 

Ünlü mimar Şenol Gökner resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? bu çirkine olan merakımız sizce neden?" diye sordu. İşte Şenol Gökner'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız, aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız?

Son günlerde konut yatırımı ve mevduat faizleri sık sık karşılaştırılıyor. Peki 2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız yoksa aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız? Vatandaşlar ne dedi? İşte vatandaşlardan gelen yorumlar...

Tapusu olanlar dikkat! Kentsel dönüşüm nedeniyle tapular tehlikeye mi girdi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Kanunu, Resmi Gazete’de yayımlandı. Kanun, 'mülksüzleştirme' kanunu olarak eleştirilirken insanlar "Tapularımız tehlikede mi?" sorusuna cevap arıyor. Kentsel dönüşüm avukatı Çiğdem Kezer ve KİPTAŞ Genel Başkanı Ali Kurt, yeni kanunu yorumladı. İşte detaylar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Dolar 27 TL'ye demir attı! Dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Haziran ayında dolardaki yükselişe rağmen Merkez Bankası son 30 iş gününde 8,6 milyar dolar sattı. Dolar adeta 27 liraya demir attı. Peki dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Euro 29 TL sınırına dayandı! Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Döviz kurlarındaki hareket devam ediyor. Euro 29 TL sınırına dayanırken, elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Merkez Bankası sitesinde yeni güncelleme!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Dr. Hafize Gaye Erkan'ın öz geçmişi, Banka'nın internet sitesine eklenerek güncellendi.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıkladı! Üzülmeyin...

Seçim sonrasında altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Gram altın 1345 lirayı aşarken yatırımcılar 'altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusunu araştırıyor. İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıklayarak altın alamayanlara üzülmeyin uyarısında bulundu.

Kiraya yüzde 25 zam sınırı ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarını çözemedi! Farklı çözümler gelebilir mi? 

Konut kiralarında yıllık zam oranları, taşınmaların en fazla olduğu yaz mevsiminde tespit ediliyor. Peki ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlara farklı çözümler getirilebilir mi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı. 

Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilikler görülüyor. Dolar kuru inişli çıkışlı seyir izlerken yatırımcılar dolarlarımızı bozalım mı, bekletelim mi? sorusunu araştırıyor. İşte herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? TMMOB'dan son dakika raporu geldi! 

TMMOB’nin Hatay, Adıyaman ve Malatya’da yürüttüğü dayanışma faaliyetleri sonucunda hazırlanan raporda, deprem bölgesindeki pek çok sorunun altı çizildi. Peki depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? İşte raporda yer alan ifadeler...

Ümit Öz özgeçmiş Haberi

Ümit Öz özgeçmiş

Ümit Öz kimdir?

1989 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Profesyonel çalışmalarını 1990 yılından beri "Uz Mimarlık Atölyesi" çatısı altında yurtiçi ve yurtdışında sürdürmektedir.


Uz Mimarlık Atölyesi

"Profesyonel çalışmalarımıza 1984 yılında kurucu ortağı olduğumuz “Modül Mimarlık Atölyesi”nde başladık. 1990 yılına kadar bu ortaklıkla birlikte ulusal yarışmalara girip kazandığımız yarışmaların uygulama projelerini hazırladık. 1988 yılından itibaren Yüksel Erdemir'le birlikte Rusya Federasyonu'na iş yapan ilk proje gruplarından biri olarak, çeşitli teklif projeleri hazırladık ve bunlardan devlet mimarlık ödülü alan Moskova Şehrindeki “Park Place” binasının uygulama projelerini tamamladık. 1991 yılında iki ortak olarak kurduğumuz “UZ Mimarlık Atölyesi”ni 1994 yılında limited şirkete çevirdik. Çalışmalarımızı halen yurtiçinde ve yurtdışında sürdürmekteyiz. Yurtdışındaki çalışmalarımızı 2002 yılından itibaren Rusya Federasyonu'ndaki yerel ortağımızla birlikte yürütmekteyiz."


ŞİRKET PROFİLİ 

Mehmet SOYLU 

Şirket Ortağı, Mimar 

(Gazi...