17 / 05 / 2024

Ümit Uysal muratpaşa

Ümit Uysal muratpaşa

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, doğalgaz dağıtım altyapı çalışması tamamlanan Meydankavağı Mahallesi’nde 69 sokak ve 2 caddeyi kapsayan asfalt ve kaldırım çalışmalarını inceledi.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

Muratpaşa'da imar simsarlarına fırsat yok!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'ndeki Kültür Sitesi'nde düzenlenen toplantıda Kırcami'de imar simsarlarına geçit vermeyip zayiat oranını yüzde 40 seviyesinde tuttuklarını belirtti. 

Antalya’nın kalbi Muratpaşa!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Antalya Muratpaşa'da 986 mahalleli tapu sahibi oldu!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi'nde uzun zamandır süren tapu sorununun çözüldüğünü, 986 mahallelinin tapu sahibi olduğunu açıkladı.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi 2018'de tamam!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 17 milyon 849 bin TL’ye mal olacak ‘Çok Amaçlı Gösteri Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Uysal, projenin gelecek yıl bahar aylarında tamamlanacağını söyledi.

Muratpaşa Ermenek'te 513 vatandaş tapusuna kavuştu!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Uysal, tapu sorunun yaşandığı Ermenek Mahallesi'nde 513 mahalle sakinin tapusuna kavuştuğunu söyledi.

Türk Kızılayı Antalya Muratpaşa'da inşaat yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kışla Mahallesi'nde bulunan binayı yıkarak konut inşaatı yaptıracak. İhale için en geç 21 Mart 2017 tarihine kadar teklif verilmesi gerekiyor.

Ümit Uysal: Muratpaşa'da sorun giderecek projelere ihtiyaç var!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sorunları giderecek projelere ihtiyaç var” dedi. Antalya’nın otopark açısından en sorunlu noktası Kızılsaray Mahallesi’nde 34 araçlık ücretsiz otopark alanı kurdu.

Antalya Muratpaşa'da 185 parsel ihalesinde olay çıktı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin Ermenek'teki 185 parselinin satış ihalesinde olay çıktı. Bazı vatandaşlar, ihalelere katılarak, fiyat yükselttiğini ve konut satın aldığını iddia etti.

Antalya Muratpaşa'da 189 arsa ihalesi 14 Şubat'ta!

Muratpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen arsaların satış ihalelerine devam ediliyor. 13-14 Şubat günü gerçekleştirilecek 4. parti ihalede 189 arsanın teker teker satışa çıkarılacağı öğrenildi

Muratpaşa Yenigöl Mahallesi'nde kadınlara özel spor salonu!

Muratpaşa Yenigöl Mahallesi'nin şalvar ve yazmalarıyla günün ilk saatlerinde seralarında marul kesip maydanoz toplayan kadınlarına özel çadır spor salonu montajına başladı.

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi'nde 2. etap başladı!

Muratpaşa Belediyesi, ikinci etap çalışmalarını 9 milyon 661 bin TL'ye ihale ettiği Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nde 2. etap inşaat çalışmaları başladı.

Ümit Uysal muratpaşa Haberi

Ümit Uysal muratpaşa

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, doğalgaz dağıtım altyapı çalışması tamamlanan Meydankavağı Mahallesi’nde 69 sokak ve 2 caddeyi kapsayan asfalt ve kaldırım çalışmalarını inceledi.


Muratpaşa Belediyesi’nin, Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2015 rakamlarına göre 26 bin 486 nüfusa sahip Meydankavağı Mahallesi’nde başladığı yol yapım ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Ekipler, mahallede doğalgaz dağıtım altyapı çalışması sırasında bozulan yol ve kaldırımları yeniliyor. Bozulan asfaltın kazındığı Meydankavağı Mahallesi’nde, kaldırımlar özel dizayn, renkli sıfır numara asfaltla kaplanırken, Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri de yeniden asfaltlanan sokak ve caddelerde bordür çalışmasını tamamladı, asfalt serilmesi işlemine geçti.


Mahalle sakinlerinden teşekkür

Belediye Başkanı Ümit Uysal, Meydankavağı Mahalle Muhtarı Mehmet Budaklı’yla birlikte 69 sokak ve 2 caddeyi kapsayan çalışmaları yerinde denetledi. Günün ilk saatlerinde mahalleye gelen Başkan Uysal, Meydankavağı’nda...