03 / 05 / 2024

Ümraniye avm inşaatı dinamit

Ümraniye avm inşaatı dinamit

Sızıntı Dergisi'nin künyesinde Işık Yayıncılık adına imtiyaz sahibi olarak görünen, Bank Asya eski Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Talat Katırcıoğlu Ümraniye'deki AVM inşaatında patlatılan dinamitler, işyerleri ve araçlara zarar veriyor

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Ünlü AVM'nin inşaatının mahkeme kararına rağmen devam etmesi vatandaşları isyan ettirdi!

11 Aralık 2023 tarihinde Trabzon İdare Mahkemesi tarafından inşaat ruhsatı iptal edilen Trabzon Forum Alışveriş Merkezi ek binasında ruhsatsız çalışmaların devam etmesi tepki çekti. Söz konusu inşaatı belediye de engelleyemedi. Yaşanan duruma vatandaşlar adeta isyan etti.

Bir AVM’nin kaça mâl olduğunu düşündünüz mü? 2023 AVM inşaat maliyeti!

Her yıl emlak vergisine esas olmak üzere her yık uygulanacak olan bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri Resmi Gazate’de açıklanır. 2023 yılı maliyet cetvelleri 25 Ağustos’da açıklandı. İşte haberin devamı..

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hilmi Molla ve Zekeriye Güzel ortaklığında kuruldu.

AVM metrekare inşaat maliyeti 2022!

AVM metrekare inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki AVM metrekare inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? AVM maliyeti arttı mı? İşte AVM metrekare inşaat maliyeti 2022...

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

İstanbul Finans Merkezi’nin inşaatı Aralık'ta tamam!

Ümraniye’de inşaatı süren İstanbul Finans Merkezi’nde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''İnşallah 2021 yılı Aralık ayı sonu itibarıyla finans merkezi inşaatını tamamlamış olacağız'' dedi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni bina inşaatında son durum!

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni binasına rekor imar hakkı verilmişti. Şimdi AVM, otel gibi gayrimenkullerin satışından pay alarak inşaatı yapacak firmanın havlu attığı, TOKİ'nin projeden çekildiği ve Merkez'in şimdi binayı cebinden yaptıracağı ileri sürüldü...

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

Ümraniye avm inşaatı dinamit Haberi

Ümraniye avm inşaatı dinamit


Sızıntı Dergisi'nin künyesinde Işık Yayıncılık adına imtiyaz sahibi olarak görünen, Bank Asya eski Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Talat Katırcıoğlu'nun İstanbul'da inşa ettirdiği "Akasya Park Ümraniye" alışveriş merkezi (AVM), çevre sakinlerini canından bezdirdi. 460 milyon liralık yatırım, "Küçük Maslak" olarak anılan bölgede AvivaSA, TEB, Bank Asya ve Albaraka Türk gibi finans şirketlerinin hemen yanında bulunuyor. Akasya Yapı inşaatında, yerleşim bölgesinde dinamit patlatmak için yasal sınır olan 500 metre aşıldığı için çevre sakinleri diken üstünde. En son patlatılan dinamitler, çevredeki işyerlerinde ve 40 otomobilde maddi hasara neden olunca Ümraniye Belediyesi de şirkete en üst sınırdan para cezası kesti. 


BAĞLANTILARI SAYESİNDE İZNİ ALDI 

Katırcıoğlu'nun sahibi olduğu şirketler arasında yer alan Akasya Yapı, Ümraniye Belediyesi'nden alınan 30.09.2013 tarihli ruhsatla Akasya Park Ümraniye projesine başladı. Toplam...