09 / 05 / 2024

ümraniye toplu temel atma töreni

ümraniye toplu temel atma töreni

Ümraniye Belediyesi, Kızılay Hizmet Binası ve Kan Alma Merkezi, Aile Sağlığı Merkezleri, Muhtarlık, Bilgi Evi’nden oluşan 5 tesisin açılışını ve 2 Aile Sağlığı Merkezinin temel atma törenini Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi.

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı! Tam 1.174 yeni konut geliyor!

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Topağacı Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Tarsus Tozkoparan Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin'in Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan Toplu Konut Projesi için temel atma töreni düzenlendi...

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Gemlik'e yapılacak olan 338 dairelik toplu konutun temeli atıldı!

Gemlik Belediyesi’nin Cihatlı Mahallesi’nde yapacağı bin 400 konutlu, 7 bin kişilik mahalleli toplu konut projesinin 4. Etap 338 dairelik bölümünün temel atma töreni yapıldı.

Karabük’te 225 milyon TL'lik 15 tesisin temeli atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 15 Eylül Cuma günü Karabük’te düzenlenecek toplu temel atma törenine katılacak. Eroğlu tarafından 225 milyon lira yatırım bedelli 15 adet tesisin temelini atılacak.

Bakan Eroğlu'ndan Kocaeli'ye yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Temmuz Pazar günü Kocaeli'de toplu temel atma törenine katılacak.

Veysel Eroğlu: Ormanları parselliyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu temel atma törenine katılmak için Çankırı’ya geldi. Toplu açılış töreninde konuşan Eroğlu, ''Ormanlık alanları parselliyoruz. Talep edenlere kura ile bu alanları vereceğiz'' şeklinde konuştu.

Kayseri Yeşilhisar'da yatırımlar hizmete açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Özhaseki, açılışı yapılan tesislerde inceledi.

Bayburt'ta toplu temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kırklartepe Barajı dahil olmak üzere 113 milyon liralık 14 tesisin temel atma törenine katıldı.

Arnavutköy'de 2 milyarlık yatırımın toplu açılışı yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Arnavutköy'de yaptığı yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.

ümraniye toplu temel atma töreni Haberi

ümraniye toplu temel atma töreni

10 yılda 250’yi aşkın kalıcı esere imza atan Ümraniye Belediyesi, Kızılay Hizmet Binası ve Kan Alma Merkezi, Aile Sağlığı Merkezleri, Muhtarlık, Bilgi Evi’nden oluşan 5 tesisin açılışını ve 2 Aile Sağlığı Merkezinin temel atma törenini Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi.

Son 10 yılda başarılı projelerle ilçeye kalıcı eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi, yeni dönemde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sağlık alanındaki çalışmalarına ve yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ümraniye Belediyesi, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun teşrifleriyle 7 büyük kalıcı eseri daha hizmete açtı. Ümraniye Belediyesi tarafından Şerifali Mahallesi'nde yapılan Şerifali Muhtarlığı, Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi ile Tatlısu Mahallesi’nde yapımı biten Aile Sağlığı Merkezi ve Ümraniye Kızılay Hizmet Binasının açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Öte yandan açılışı gerçekleştirilen 4...