05 / 05 / 2024

Ümraniye yeni ilkokul

Ümraniye yeni ilkokul

Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçeye iki ilkokul birden kazandırıyor. Yukarı Dudullu Mahallesi’ndeki Sadrettin Tanfer İlkokulu ve Altınşehir Mahallesi’nde bulunan Hasan Özaydın İlkokulu’nun çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı! Tam 1.174 yeni konut geliyor!

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Topağacı Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ'den Ankara'ya 994 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 994 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ankara projesinde konutların yanı sıra dükkan, ilkokul, ortaokul ve cami de yer alacak.

Ümraniye'nin yeni kentsel dönüşüm projeleri açıklandı: Karabekir'e 61.350, Dudullu'ya 22.650 bağımsız birim yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'nin planlanan kentsel dönüşüm projelerini tek tek açıkladı. Peki yeni projeler hangi mahallelerde olacak? İşte detaylar...

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Nexonya'dan 7 yeni proje!

Kurulduğu günden bu yana Ümraniye, Maltepe ve Çekmeköy’de toplam 166 yeni konut inşa eden Nexonya, toplam 105 villa ve 344 konuttan oluşan 7 yeni projesini de görücüye çıkardı.

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 636 yeni konutun yer alacağı proje 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak.

ŞOK’ta Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, 27 Eylül-3 Ekim tarihlerindeki yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü. İşte 27 Eylül 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

İŞKUR ile en az ilkokul mezunu binlerce personel alınacak! Sınavsız mülakatsız şartları karşılayan hemen işe başlayacak!

Milyonlarca kişiye gelir kapısı imkanı sağlayan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yeni ilanlarını yayımladı. Bu kapsamda en az ilkokul mezunu 34 bin 529 beden işçisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zengin tarafından kuruldu.

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!

Kiler GYO Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projelerinde lansman ve satış sürecinin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Residence Yamanevler satışta! Artaş'tan Ümraniye'ye tam 343 konutluk yeni proje!

Artaş Grubu'nun Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi Avrupa Residence Yamanevler satışa çıktı. Projede 343 konut, 16 ticari ünite ve 7 ofis bulunuyor.

Ümraniye yeni ilkokul Haberi

Ümraniye yeni ilkokul


Gerçekleştirdiği atılımlar ve yaptığı hizmetlerle diğer belediyelere örnek olan Ümraniye Belediyesi eğitim alanında bu defa çifte okul müjdesi verdi. İnşaatı devam eden Yukarı Dudullu Mahallesi’ndeki Sadrettin Tanfer İlkokulu toplam 3330 metrekare inşaat alanını kapsıyor. Okul; 16 derslik, 2 laboratuvar, 3 oyun etkinlik sınıfı, çok amaçlı salon ve kütüphanesiyle hizmet verecek.


Hasan Özaydın İlkokulu ise toplam 3093 metrekare inşaat alanını kapsıyor. 16 dersliğin yanı sıra, 2 anaokulu dersliği de bulunan okul, 2 laboratuvar, çok amaçlı salon ve kütüphanesiyle ilçedeki okullar arasında yerini alacak.


Ümraniye’yi kültür ve eğitim vadisi hâline getiren  Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; okullarla ilgili çalışmaların devam edeceğini söyledi.





Ümraniye...