19 / 05 / 2024

ümraniye yeni katlı otopark

ümraniye yeni katlı otopark

Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.

1940 yılında İstimlak Kanunu'nda değişiklik! Yeni istimlak edilecek arsalarda birer katlı binalar yapılabilecek!

1940 yılında, İstimlak Kanunu'nun 11. maddesinde değişiklik yapıldı. Buna göre yeni istimlak edilecek arsalarda birer katlı binalar yapılabilecek. 

Ümraniye'nin yeni kentsel dönüşüm projeleri açıklandı: Karabekir'e 61.350, Dudullu'ya 22.650 bağımsız birim yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'nin planlanan kentsel dönüşüm projelerini tek tek açıkladı. Peki yeni projeler hangi mahallelerde olacak? İşte detaylar...

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 636 yeni konutun yer alacağı proje 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak.

Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023

BİM 3 Mart Cuma aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Sur Yapı Ümraniye projesiyle 378 yeni konut geliyor! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için start veren Sur Yapı, Ümraniye projesiyle 378 konut inşa edecek. Söz konusu proje 248 milyon 980 bin 288 TL'ye mal olacak.

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Ümraniye'de 14 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Ümraniye'de 14 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Sokak üzerinde park halinde olan 4 araç bahçe boşluğuna düştü. Olay yerine itfaiye ekipleri gönderilirken, araçlar vinç yardımıyla oldukları yerden çıkarıldı.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Sur Yapı Ümraniye projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Sur Yapı İstanbul Ümraniye'de yeni bir proje hayata geçiriyor. Ön talep toplanan projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor...

Ümraniye Yenişehir Mahallesi İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Belediyesi 25.09.2020 tarihinde yürürlüğe giren imar planlarını askıya çıkardı. 

Boyner, İstiklal Caddesi'nde 5 katlı yeni mağazasını açtı!

Boyner, İstiklal Caddesi'nde yer alan 5 katlı yeni mağazasını hizmete açtı. Boyner bu yıl toplamda 12 yeni mağaza açacak.

Cansu Dere'nin Boğaz manzaralı 4 katlı yeni evinin kirası 20 bin TL!

Ünlü oyuncu Cansu Dere, 4 katlı Boğaz manzaralı, 20 bin TL'ye kiraladığı yeni evine taşındı... 

ümraniye yeni katlı otopark Haberi

ümraniye yeni katlı otopark


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ümraniye Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.


Göreve geldiği 2004 yılından bu yana başlattığı hizmet seferberliği ile Ümraniye’yi İstanbul’un parlayan yıldızı haline getiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçeye yeni bir eser daha kazandırıyor. Ümraniye Belediyesi’nin birçok sosyal aktivitesinin gerçekleştirildiği 15 Temmuz Şehitler Meydanı yeni bir görünüme kavuşuyor.


Yeni Meydan ile Ümraniyelilerin günlük yaşamında çok önemli avantajlar sağlayacağını belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can: “Birçok aktivitenin yapıldığı 15 Temmuz Şehitler Meydanımızın şimdi 2. etabına geçiyoruz. Ümraniye Belediyemiz tarafından hazırlanan ve İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak olan proje; 35.250,00 metrekare inşaat alanını kapsıyor. 15 Temmuz Şehitler Meydanı üzerindeki hazırlık ve deplase çalışmalarını...