27 / 05 / 2024

Ümraniye\'de evi ve arsası olan kazanıyor

Ümraniye\'de evi ve arsası olan kazanıyor

Yenileme işlemleri tam gaz devam eden Ümraniye'de işin sırrı 'planlı hareket ve küçük parsellerin birleştirilmesi' olarak özetleniyor...

Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti?

Burç Okumuş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden 'Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti' sorusunun yanıtı ile ilgili teorilerini paylaştı. İşte Burç Okumuş'un o paylaşımı...

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Ümraniye'de 2 bina boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Ümraniye'de bulunan 3 katlı ve 5 katlı iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Hüseyin Erkanlı tarafından kuruldu. 

Eskişehir'de Muttalip belde evi ve hizmet binası açıldı!

Yenileme çalışmaları tamamlanan Muttalip Belde Evi ve yapımı tamamlanan Hizmet Binası, mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile açıldı...

Ümraniye'de 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Türkiye’ye örnek olacak bir kentsel dönüşüm planı hazırladıklarını açıklayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Ümraniye değişen vizyonu ve gelişen sosyo-kültürel yapısıyla İstanbul’un yeni cazibe merkezi haline geldi” dedi. 

Sur Yapı'dan Sancaktepe ve Ümraniye'ye yeni proje geliyor!

2018 hedeflerini açıklayan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Sancaktepe ve Ümraniye'de konut ve ticari alanlardan oluşan iki yeni proje yapacağız" dedi.

Ümraniye İnkılap ve Necip Fazıl Mahallesi imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye'de İnkılap ve Necip Fazıl Mahallesi'nde yer alan bazı alanlara ilişkin imar planı değişikliğini askıya çıkardı...

Ümraniye'de yapıların yüzde 65'i yenilendi!

Ümraniye Belediyesi Başkanı Hasan Can, “Ümraniye’de yapıların yüzde 65’ini yeniledik. Varoş olarak tabir edilen Ümraniye, bugün İstanbul Finans Merkezi’nin, ticaret merkezlerinin ve birçok alışveriş merkezinin olduğu ve prestijli mekânlara sahip bir ilçe haline geldi” dedi.

NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Ümraniye’de açıldı!

80 milyon TL’ye kurulan NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, Ümraniye’de açıldı .NPİSTANBUL, beyin alanına odaklı genel hastane imkânları ve ek 10 branş ile çalışmalarını sürdürüyor.

Ümraniye'de Onkoloji Merkezi hizmete başladı!

Ümraniye'de Onkoloji Merkezi hizmete başladı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet verecek Onkoloji Merkezi için MHRS ya da ayaktan randevu alınabilecek.

Ümraniye\'de evi ve arsası olan kazanıyor Haberi

Ümraniye\'de evi ve arsası olan kazanıyor

Son 10 yılda 6-7 binanın yıkılıp yerine yenilerinin yapıldığı ve yeni yapılan inşaatlarla 25-30 bin dairenin yenilendiği İstanbul Ümraniye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 50 bin işyeri olmak üzere toplam 250 bin bağımsız bölümün bulunduğu ilçede son 8 yılda 22 milyon metrekare inşaat ruhsatı verdiklerini söyledi.

Hasan Can kenti yenilemek için küçük metrekareli arazileri birleştirdiklerini ve daha büyük parsellerde yenileme yaptıklarını söyledi. İmar planlarını revize ederek, revize edilen yerlere plan notları koydurduklarını söyleyen Can, ''Arsaları birleştirerek yaptığımız yenilemede yüzde 30 imar artışı sağladık''...