15 / 05 / 2024

Umut Gümüşgöz

Umut Gümüşgöz

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Umut Gümüşgöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Esenyurt, Saaderdere Mahallesi'nde kuruldu.

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

Emeklilere o bankadan son dakika Mart müjdesi! Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın!

Yeni aya girilmesiyle beraber de bankalar bir bir emekli promosyon ödemelerini açıkladı. Peki Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın! 

Doların gözü yarınki Merkez Bankası kararında! Dolar bugün ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe 28,79 TL'den başladı. Euro ise 31,43 TL'den başladı. Piyasaların gözü yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki dolar bugün ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba son dakika dolar kuru...

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Emeklilerin gözü 100. yıl müjdesinde!

Emeklilerin gözü kulağı bu haberde, Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? İşte tüm emeklileri ilgilendiren merak edilen detaylar...

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

Milyonların gözü okkalı zamda! Sosyal destek ödemelerine yeni ayda zam var mı? Yardım paralarında son gelişmeler...

Aile Destek ödemesi alanların gözü kulağı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına çevrildi. Sosyal yardım paralarına zam gelecek mi, ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Maaş zamları şekilleniyor! Memur ve memur emeklilerinin gözü 22 Ağustos'ta!

Kamu toplu sözleşme görüşmelerinde müzakere süreci 22 Ağustos'ta sona eriyor.  Memur ve memur emeklileri gözünü 22 Ağustos'a çevirdi.

Marketlere girince hemen gözünüze çarpıyor. Kırmızı kırmızı parlıyordu... Yüzde 54 değerlendi

Türkiye'de marketlere girdiğimizde gözümüze çarpan ürünlerden biri olan kiraz hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kiraz tam yüzde 54 değerlendi.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Umut Gümüşgöz Haberi

Umut Gümüşgöz

Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Umut Gümüşgöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Silver Life Mimarlık İnşaat Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-  İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...