12 / 05 / 2024

unigarden kira getirileri

unigarden kira getirileri

Sakarya Üniversitesine yürüme mesafesinde olan Sakarya Unigarden projesi 46 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. 1 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Sakarya Unigarden 850 daireden oluşuyor.

NG Residence'ta yüzde 30 kira getirisi artışı!

Basın Ekspres’te yükselen NG Residence projesi yatırımcısına kazandırdığı kira getirisinde yüzde 30 artış sağladı. Projede, 1+1 dairelerin bin 500 TL’den başlayan kira getirileri bin 800 TL’ye yükseldi.

Konya Bosna Hersek Mahallesi emlak sektörünün gözdesi oldu!

Öğrencilerin yerleşkesi haline gelen Konya'nın Bosna Hersek Mahallesi yatırımcılarına kazandırıyor. Bölgede kira getirileri en üst seviyede seyrediyor.

Yazlık almak mı yoksa kiralamak mı daha avantajlı?

Yazlık ev almak mı mantıklı yoksa kiralamak mı daha avantajlı? Eğer tatil planları yaparken aklınızda bu soru varsa işte bölge bölge kira getirileri...

NG Residence’ta yüksek kira garantisi!

Basın Ekspres’te hayata geçirilen NG Residence projesinde 306 daire mimari tasarımıyla yükseliyor. Projedeki kira getirileri 2,000 TL’den başlayıp 3,500 TL’ye kadar çıkıyor.

Unigarden'da 800 TL yüksek kira garantisi!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakikalık mesafede yer alan Unigarden'da 0,99 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor..

Sakarya Unigarden'da yüksek kira getirisi imkanı!

Fixus Yapı imzasıyla Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede hayata geçirilen Unigarden rojesi toplamda 960 konut ve İş merkezinden meydana geliyor. 

Sakarya Unigarden'da son daireler satışta!

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Unigarden projesinde son daireler satışta. Projede yüksek kira getirisi garanti ediliyor.

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi ile ev sahibi olunuyor. Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede bulunan proje 960 konut ve İş merkezinden oluşuyor. 

Unigarden'da yüksek kira getirisi avantajı!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakika mesafede 46 bin metrekare arazi üzerinde kurulu 960 konut ve İş merkezi ile bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören UNIGARDEN'da yüksek kira getirisi fırsatı sunuluyor...

Unigarden'da yüksek kira getirisi fırsatı!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede 46 bin metrekare arazi üzerinde kurulu 960 konut ve İş merkezi ile bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören UNIGARDEN'da yüksek kira getirisi sunuluyor...

Unigarden'da 800 TL yüksek kira avantajı!

Fixus Yapı imzası ile Sakarya'da yükselen Unigarden, uygun fiyatları ve yüksek kira getirisi ile de yatırımcısının yüzünü güldürüyor...

Fixus Yapı Unigarden'da 0,99 faizle!

Fixus Yapı imzasını taşıyan Unigarden projesinde yatırımcının yüzü gülüyor. Fiyatların 122 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede yüksek kira getirisi de sağlanıyor. 

Sakarya Unigarden'da 122 bin TL'ye!

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden'da fiyatlar 122 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yatırımcısının yüzünü güldüren Unigarden yüksek kira getirisi de sağlıyor. 

unigarden kira getirileri Haberi

unigarden kira getirileri

Fixus Yapı imzası ile hayata geçirilen Sakarya Unigarden, Sakarya'nın en büyük ve en nitelikli projesi olarak anılıyor. 850 adet daireden oluşan projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salondan meydana geliyor.


Proje daire alanları 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Sakarya Unigarden sosyal alanları içerisinde otopark alanı, çarşı, eğlence merkezi, oyun alanı, AVM ve tenis kortları yer alıyor.


Unigarden Sakarya 1+1 daire satış fiyatları 88 bin 360 TL'den başlayarak 103 bin 869 TL'ye kadar varıyor. Sakarya Unigarden ödeme koşulları içerisinde yüzde 25 ödemelerde 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.


Sakarya Üniversitesi'ne yakın mesafede konumlanan Sakarya Unigarden projesinde 800 TL ile 1000 TL arasında kira getirisi sağlanıyor. 


Fixus Yapı  Unigarden  iletişim

Telefon numarası: 444 61 54

Web sitesi: