05 / 05 / 2024

Unigarden Sakarya Üniversitesi

Unigarden Sakarya Üniversitesi

Fixus Yapı imzasını taşıyan Unigarden projesinde yatırımcının yüzü gülüyor. Fiyatların 122 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede yüksek kira getirisi de sağlanıyor. 

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Nef Arsa Sakarya fiyatları Ekim 2022!

Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle dikkat çeken Nef Arsa Sakarya projesinde fiyatlar belli oldu. Peki Nef Arsa Sakarya fiyatları ne kadar? Nef Sakarya arsa fiyatları belli mi? İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022... 

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.

SAÜ ekibi İzmir depremi raporunu açıkladı: Hasarlı ve yıkılan binalarda kolonlar zayıf!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademisyenlerince İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin hazırlanan rapor, yapılarda ciddi duvar kırık ve çatlakları ile taşıyıcı eleman hasarları olduğunu ortaya çıkardı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremle ilgili çalışma başlattı. Oluşturulan heyet İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek...

SAÜ'den İzmir depremi raporu!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin değerlendirme raporu yayımladı.

Yapıların deprem güvenliğini artıran kompozit malzeme geliştirildi!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademisyenlerinin geliştirdiği ve içerisinde çevre dostu bileşenlerin yer aldığı kompozit malzemeyle yapıların deprem güvenliğinin artırılması planlanıyor.

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

Unigarden'da 800 TL yüksek kira garantisi!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakikalık mesafede yer alan Unigarden'da 0,99 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor..

Sakarya Unigarden'da yüksek kira getirisi imkanı!

Fixus Yapı imzasıyla Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede hayata geçirilen Unigarden rojesi toplamda 960 konut ve İş merkezinden meydana geliyor. 

Sakarya Unigarden'da son daireler satışta!

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Unigarden projesinde son daireler satışta. Projede yüksek kira getirisi garanti ediliyor.

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi ile ev sahibi olunuyor. Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede bulunan proje 960 konut ve İş merkezinden oluşuyor. 

Unigarden Sakarya Üniversitesi Haberi

Unigarden Sakarya Üniversitesi

Unigarden projesi Fixus Yapı tarafından Sakarya'da inşa ediliyor. Fiyatların 122 bin TL'den başladığı projede yüksek kira getirisi bulunuyor.

Unigarden projesi Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakika mesafede yer alıyor.  800 TL yüksek kira getirisi sunan projede  0,99 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Unigarden projesinde 960 konut bulunuyor. Bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören proje 46 bin metrekare arazi alanına sahip. 

Proje Sakarya Üniversitesi’nin yanı başındaki konumu, eşsiz doğası, sosyal imkanları ve profesyonel yönetim&kiralama ekibi ile  yatırımcıya oturduğu yerden kazanma imkanı sağlıyor.  



 

 


Tel: 0 505 098 65 54
Web: