15 / 05 / 2024

Unigarden satış ofisi

Unigarden satış ofisi

Unigarden Evleri Fixus Yapı imzası imzası taşıyor. 850 adet daire ve de AVM 'den oluşan Unigarden Rezidans aylık kira getirisi 800 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Sakarya Unigarden'da son daireler satışta!

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Unigarden projesinde son daireler satışta. Projede yüksek kira getirisi garanti ediliyor.

Sakarya Unigarden'a AVM geliyor!

Sakarya Üniversitesi'nin yanı başında yer alan Unigarden projesinin yüzde 95'i satıldı. Fixus Yapı tarafından inşa edilen Unigarden Evleri'nin üst tarafına şimdi de AVM inşa edilecek. İşte detaylar...

Fixus Yapı Unigarden projesi hız kesmiyor! Yüksek kira getirisiyle!

Ön satış avantajlarının devam ettiği Fixus Yapı Unigarden projesi hız kesmeden devam ediyor. 2015 yılının en doğru yatırımları arasında yer alan olan Unigarden projesinde yüksek kira getirisiyle satışlar sürüyor...

Fixus Yapı Unigarden’da sınırlı sayıdaki ön satış avantajlarını kaçırmayın!

Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde yükselen Unigarden projesinin temeli şubat ayı itibariyle atılıyor. Fixus Yapı'nın yeni projesi Unigarden'da avantajlı ödeme seçenekleri ve fiyatlarıyla lansman öncesi satışlar devam ediyor...

Fixus Yapı Unigarden projesinde lansman dönemi için geri sayım başladı!

2014’ün son çeyreğinde ön satışları başlayan Fixus Yapı Unigarden projesinde, lansman dönemine girilmek üzere! Yeni yıla hedeflerini aşarak giren projeye olan ilgi, her geçen gün artarak devam ediyor!

Sakarya Unigarden'da ilk etap Mart 2016'da teslim!

Tamamı 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Unigarden projesi toplam 850 adet daire ve 1 alışveriş merkezinden meydana geliyor. Projede ön satış süreci devam ediyor...

Unigarden'da ön satış fırsatını kaçırmayın! 24 ay 0 faizle!

İlk etap teslimlerinin 2016 yılının Mart ayında yapılması öngörülen Unigarden projesinde firma bünyesinde 24 ay vade farksız ya da banka kredisiyle 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor...

Fixus Yapı Unigarden projesinde lansman öncesi son fırsatlar!

2014’ün son çeyreğinde ön satışına başlanan Fixus Yapı Unigarden projesinde, lansman dönemine girilmek üzere! Yeni yıla hedeflerini aşarak giren projeye olan ilgi, her geçen gün artarak devam ediyor!

Unigarden satılık daire fiyatları!

Unigarden projesi Sakarya'da 850 adet konut ve 1 alışveriş merkeziyle hayata geçiyor. Sakarya Üniversitesi'ne 1 dakikalık mesafede bulunan Unigarden satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Fixus Yapı Unigarden’da peşinat sizden, taksitler evinizden!

Ön satış fırsatlarının devam ettiği Fixus Yapı Unigarden projesinde firma bünyesinde 24 ay faizsiz ödeme seçenekleri ve banka kredili ödemeler sunuluyor. Proje; kira getirisiyle 10 yıl gibi kısa bir sürede kendini finanse ediyor...

Sakarya Unigarden'da son fırsat!

İlk etap teslimlerinin 2016 yılının Mart ayında yapılması planlanan Unigarden projesindeki dairelerin tamamı 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Lansman fiyatları 95 bin 96 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Fixus Yapı Unigarden, 2015’in en doğru yatırımlarından biri olmaya aday!

2014’ün son çeyreğinde müşterisiyle tanışan Unigarden Projesi, 2014’ü satış hedeflerinin üzerinde kapatarak yılın en doğru yatırım projeleri arasında yerini aldı! Mart 2016’da teslim edilecek 1. Etap konutların neredeyse tamamı satılmış durumda.

Fixus Yapı Unigarden Projesi ile 2015’e hızlı ve emin adımlarla giriyor!

Fixus Yapı; Unigarden Projesin’de tüm ruhsat ve tapu işlemlerini tamamlayarak, müşterinin güveni kazanmış, kısa sürede satış hedeflerinin üzerine çıkmış, proje finansmanını kendi öz kaynakları ile sağlamıştır.

Unigarden satış ofisi Haberi

Unigarden satış ofisi

Sakarya Serpan'da inşa edilen Fixus Yapı Unigarden Rezidans daire tiplerinin tamamı 1 oda 1 salondan oluşuyor. 


Fixus Yapı imzası ile yükselen Unigarden Rezidans teslimlerinin 2016 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.


46 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projenin satış süreci devam ediyor. 

Sakarya Unigarden Evleri aylık 800 TL ile 1.000 TL arasında kira getirisi sağlaması öngörülüyor. 


850 adet daire ve AVM'den meydana gelen Unigarden Rezidans sosyal olanakları içerisinde basketbol ve futbol sahaları, oyun salonları, açık otopark, eğlence alanları, güvenlik,  spor alanları, yürüyüş alanları, yüzme havuzu, doğal orman alanı ve AVM yer alıyor.


Sakarya Unigarden, Sakarya Otogarı'na 15 dakika, Adapazarı Merkez'e (İstanbul-Ankara Hızlı Tren) 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Unigarden Sakarya Evleri satış ofisi

Telefon: 444 61 54

Web adres: www.fixusyapi.com

Beyza...