09 / 05 / 2024

ünlü aktör Philip Seymour Hoffman

ünlü aktör Philip Seymour Hoffman

Ünlü aktör Philip Seymour Hoffman'ın geçtiğimiz Şubat'ta aşırı doz uyuşturucu kullanması nedeniyle ölü bulunduğu New York'ta ki kiralık evi 505 dolar fazlasına 1 günde kiralandı.

Philip Seymour Hoffman'ın dairesi 1 günde kiralandı!

Ünlü aktör Philip Seymour Hoffman'ın geçtiğimiz Şubat'ta aşırı doz uyuşturucu kullanması nedeniyle ölü bulunduğu New York'ta ki kiralık evi 505 dolar fazlasına 1 günde kiralandı.

Brent petrolde tahminler yükseldi: Benzin, mazot ve LPG'ye yeni zam gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

ABD'li dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs, Brent petrolde fiyat tahminini yükseltti. Peki benzin, mazot ve LPG'ye yeni zam var mı? İşte BP, Petrol Ofisi, Opet, Total 26 Şubat 2024 fiyat listesi...

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Ünlü yatırım bankacısı Blair Effron gençleri uyardı: Bunları zaten yapay zeka yapacak! 

Dünyanın en büyük yatırım bankacılarından  Blair Effron gençlerin artık yazılım ve kodlamaları öğrenmesine gerek olmadığını bunların Yapay Zeka tarafından yapılacağını açıkladı.

Perakende sektöründe tehlike çanları! Yerel zincirler isyanda: “Böyle giderse kepenk kapatacağız”

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün, sektördeki tekelleşmeye dikkat çekerek acil önlem alınması çağrısında bulundu. Haksız rekabete karşı olduklarını söyleyen Düzgün, üç kuşaktır bu işi yapan yerel zincirlerin böyle giderse kepenk kapatmak zorunda kalacağını kaydetti.

Türkiye savunma sanayiinde küresel aktör oldu!

Türkiye; kara, deniz ve hava araçları, uzay sistemleri, ağır ve hafif silahlar, radar ve elektronik harp sistemleri gibi alanlarda ürettiği yüzlerce ürünü ile savunma sanayiinde artık dünyada adından söz ettiren bir ülke haline geldi.

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Ünlü profesörün dolar tahmini panik yarattı: Vatandaşlar ev ve arabalarını satarak dövize yöneldi!

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Esfender Korkmaz ve Birleşmiş Milletler raporu, Türk Lirası'nın değer kaybını ve doların geleceğini analiz ederek önemli uyarılarda bulundu. Dış borçlardaki yüksek risk, cari açık ve reel faiz politikası gibi faktörler, doların Türk Lirası karşısında değerini nasıl etkileyec

Altın da değil dolar da! O yatırım araçları enflasyona kafa tuttu! Getirisi bir yılda yüzde 29 oldu!

Altın ve dolar bilinen en ünlü yatırım araçlarındandır. Ancak o yatırım araçları enflasyona bile kafa tuttu. İşte detaylar!

A101'de teknoloji çılgınlığı! Bu ürünü gören hemen para ayarlama başladı bile! 12 Mart 2023 fiyat listesi

A101'de her ürünü görmeye alışkın vatandaşları şimdi de 'motosiklet' sürprizi ile karşılaştılar. 11-16 Mart kataloğunu yayınlayan A101, kendisini tercih eden vatandaşlara yat ve elektrikli arabanın ardından motosiklet vererek akıllara kazınmaya en büyük aday olmaya hak kazandı.

Dünyaca ünlü yatırım gurusu Mobius’tan Türkiye ekonomisi için çarpıcı sözler!

Yatırım alanında dünyanın en ünlü isimlerinden ABD’li Mark Mobius, Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketlerinin ardından bir açıklama yaptı. CNBC televizyonundaki deprem özel programına katılın ünlü yatırım gurusu, Türkiye ekonomisi hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Ünlü yatırımcıdan şok eden dolar tahmini! Yatırım yapmadan önce hemen bu habere bakın, sonra aklınızı kaçırmayın!

150 milyar dolarlık risk fonunun kurucusu ABD'li meşhur yatırımcı Ray Dalio doların eski enerjisini kaybedeceğini belirterek “Doların hakim olduğu küresel seviye sönümleniyor" dedi. İşte ayrıntılar...

Karaca blender seti yüzde 30 indirimde! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Ünlü mutfak ürünleri markası Karaca’nın çeşitli ürünleri yüzde 30’a varan oranlarda indirime girdi. Peki Karaca’nın indirimdeki ürünleri hangileri, neler var? Fiyatları kaç TL’ye düştü? Karaca’nın indirime giren blender seti özellikleri neler? Fiyatı kaç lira?

Ünlü yatırımcıdan dikkat çeken Bitcoin tahmini! Kripto parada düşüş sürecek mi?

Kripto para Bitcoin (BTC) 69 bin dolarlık rekor seviyesinden oldukça uzaklaştı. “Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi?” sorusu ise bu anlamda kripto para yatırımcılarının en çok merak ettiği konular birisi haline geldi.

ünlü aktör Philip Seymour Hoffman Haberi

ünlü aktör Philip Seymour Hoffman

ABD'li ünlü aktör Philip Seymour Hoffman'ın geçtiğimiz Şubat'ta aşırı doz uyuşturucu kullanması nedeniyle ölü bulunduğu New York'ta ki kiralık dairesi, emlak şirketi tarafından satışa çıkarıldığı gün kiralandı.


Philip Seymour Hoffman 9 bin 995 dolar kira ödüyordu. The Bethume St. Şirketi daireyi bu fiyattan 505 dolar fazlasına kiralık listesine koydu. İlanın yayınlandığı ilk gün ismi açıklanmayan biri tarafından...