17 / 05 / 2024

ünlü co 2016 verileri

ünlü co 2016 verileri

Ünlü & Co 2016 yılının iflas ertelemelerini araştırdı. 2016'da şimdiye kadar 246 iflas ertelemesi gerçekleşti. Araştırmaya göre 2016'daki 246 iflas ertelemenin 72'si inşaat ve gayrimenkul sektörü ile ilgili.

Altın bilezik fiyatları resmen coştu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününü rekorla kapatmaya hazırlanıyor. Altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Altın fırladı Altın bilezik fiyatları resmen coştu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira oldu?

Aziz Aydınlık'tan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 2016 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki gösterdi.

Batısöke Çimento yüzde 75'lik hissesini satıyor!

Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

Gayrimenkul yatırım fonlarına yatırım zamanı!

Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun iştiraki ÜNLÜ Portföy, 2 gayrimenkul yatırım fonu ile müşterilerine cazip getiri fırsatı sağlıyor. 

Mahmut Ünlü yatırım bankası kuracak!

Ünlü&Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü yatırım bankası kurmaya hazırlanıyor. Ünlü, 1-1,5 yıl içerisinde yatırım bankası lisansı başvurusu yapacağını belirtti.

Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım hedefi!

Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, gayrimenkul sektöründe hedef büyütecek. Ünlü, Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım yapacaklarını açıkladı.

Türkler altın ve gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ünlü & Co'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Levent Ünlü, bu yıl yabancıların gayrimenkulde rekor alım yapabileceğini belirtti. Ünlü, ''Türkiye'de tercih edilen yatırım araçları altın ve gayrimenkul'' dedi.

Anadolum İnşaat İdol Tuzla fiyatları 2016!

İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı bölgesinde yükselen Anadolum İnşaat İdol Tuzla konut teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Anadolum İnşaat İdol Tuzla fiyatları 2016....

Gelecek Reflex fiyat listesi 2016!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Tuzla Aydınlı'da konumlandırılan Gelecek Reflex projesi 102 adet daireden meydana geliyor. İşte Gelecek Reflex fiyat listesi 2016...

Nef, Sign of the City Awards 2016'da ödüle doydu!

Gayrimenkul sektörüne getirdiği yeni konseptlerle adından sıkça söz ettiren Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2016’ta da sürdürdü.

Günlük ev kiralama sistemi kontrol altına alınacak!

2016 yılında yaşanan hain terör saldırılarından önce, teröristlerin günlük kiralanan evlerde kaldığı ortaya çıktı. Kayıt dışı kiralamanın önüne geçmek için yetkililer düğmeye bastı. Yapılacak yasal düzenlemelerle günlük kiralama sistemi tamamen kontrol altına alınacak ve çözümler getirilecek.

Dünya finansının attığı yerlere yatırım yapılacak!

Yatırım bankası ve varlık yönetim grubu Ünlü&Co’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, dünya finansının kalbinin attığı merkezlerde yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

FORTUNE 500 2016 sonuçları açıklandı!

Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Fortune'nun, Türkiye'nin en büyük 500 şirketini belirlediği "Fortune500" 2016 yılı sonuçları açıklandı.

ünlü co 2016 verileri Haberi

ünlü co 2016 verileri

Alarm veren iflas erteleme rakamları Ünlü & Co analistlerine göre bu yılın ilk çeyreğinde artış gösteren iflas ertelemeler sorunlu kredilerin yükselmesine yol açacak. Ünlü & Co iflas ertelemelerin bilançosu ve bankacılık sistemine etkileri ile ilgili bir araştırma yayımladı. 


Araştırmaya göre 2016'nın ilk çeyreğinde iflas ertelemeler bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 63 artarak 184 oldu. 2016'da şimdiye kadar 246 iflas ertelemesi gerçekleşti. Araştırmaya göre 2016'daki 246 iflas ertelemenin 72'si inşaat ve gayrimenkul sektörü ile ilgili. 


Analistlere göre gayrimenkul sektörünün sorunlu kredilerdeki payı şimdiden sektörün toplam kredilerindeki payından daha yüksek bir seviyeye yükseldi. Diğer deyişle sektör finansal problemlerle karşı karşıya. 


İflas erteleme başvurusu yapan 246 şirketin 36'sı imalat sanayisi şirketlerinden oluşurken, 31 'i de tekstil şirketlerinden oluştu. Analistler turizm sektöründe de iflas...