17 / 05 / 2024

Ünlü mimarların seçimi Picks by Pros

Ünlü mimarların seçimi Picks by Pros

Crate and Barrel, Türkiye'nin ünlü mimar ve tasarımcılarıyLa hayata geçirdiği "Picks by Pros" projesini tanıttı. Projenin İlkinde Toner Mimarlık'ın kurucusu Mustafa Toner ve Emre Toner'in favori ürünleri sergilendi.

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim fırsatları! Aknaz Yarım Yağlı Tost Peyniri 249 TL, Namet Soslu Döner 99.50 TL...

BİM market 30 Nisan 2024 salı aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM markette yarın seçili ürünler raflardaki yerini aldı. BİM'de 30 Nisan hangi ürünlerde indirim var? 

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

Ünlü ekonomist açıkladı: Seçimlerden sonra döviz kuru atağı için sebep yok

Seçimlere sayılı günler kala, altın ve dolardaki yükseliş sürüyor. Piyasalar seçimi beklerken, herkesin aklındaki seçimden sonra altın, dolar, ekonomi ne olur sorusunun yanıtı ünlü Ekonomist Dr. M. Murat Kubilay’dan geldi.

AÖL ders seçimi ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 yılı ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri ile sınav takvimi açıklanmıştı. Öğrencilerin ilk olarak AÖL ders seçimi işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Peki, AÖL 1. dönem ders seçimi ne zaman yapılacak?

Konut almak isteyenlerin yüzde 59'u planlarını seçim sonrasına bıraktı!

Emlakjet tarafından yapılan araştırmaya göre konut satın almak isteyenlerin yüzde 58,9'luk kısmı bu planlarını seçim sonrasına erteledi.

Yabancı analistler seçimi nasıl değerlendirdi? Dolar, altın ve faiz tahminleri ne oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanmasının ardından yabancı yatırımcılar dikkatlerini yeni kurulacak olan hükümete çevirirken geleceğe dönük tahminlerini de açıkladılar. Bu haberi okumadan sakın yatırım yapmayın.

İkinci tur oy verme işlemi saat kaçta başlayacak? 28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanı seçimi saat kaçta bitecek?

Türkiye 28 Mayıs'ta 13. Cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandığa gidecek. Peki, İkinci tur oy verme işlemi saat kaçta başlayacak? 28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanı seçimi saat kaçta bitecek? İşte detaylar...

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Dünyaca ünlü ekonomi dergisinden seçim yorumu: ‘2023’ün en önemli seçimi!’

Dünyaca ünlü The Economist dergisi 9 gün sonra yapılacak seçimlerini kapağına taşıdı. Derginin son sayısı '2023'ün en önemli seçimi' kapağıyla yayımlanırken, konuya ilişkin kaleme alınan yazıda muhalefetin olası zaferinin ekonomik ve siyasi bakımdan büyük bir kırılma yaratacağı aktarıldı.

Gayrimenkul yatırımcıları seçimi bekliyor!

14 Mayıs tarihinde ülke için önemli bir seçim yaşanacağını dile getiren GHO Now Gayrimenkul Kurucusu Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, gayrimenkul sektörünün seçim sonrasına odaklandığını dile getirdi.

Dünyaca ünlü bankadan tir tir titreten dolar tahmini! “Seçimi kim kazanırsa kazansın, dolar bu seviyeye gelecek!”

Seçime sayılı günler kala tahminler de peş peşe geliyor. Bank Of Amerika, seçimde kim kazanırsa kazansın dolarda yüzde 15-25 seviyesinde bir yükseliş olacağını öne sürdü

İşte Bank of Amerika’dan dolar tahmini: Seçimi kim kazanırsa kazansın, dolar yüzde 15 ile 25 arasında artacak!

Seçim öncesi döviz piyasalarında hareketli saatler yaşanıyor. Dolar ve euroda sınırlı da olsa yükselişler gözlenirken, yatırımcılar seçim sonrası fiyatlamaları merak ediyor. Uzmanlara göre ise seçimi kim kazanırsa kazansın döviz kurlarında yükseliş kaçınılmaz.

Doların seçimden sonra ne kadar olacağı az önce açıklandı! Elinde avucunda 1 doları bile dolanlar aman dikkat!

Deriva Danışmanlık Kurucu Ortağı Dr. Tolga Uysal, doların seçimden sonra ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar seçimden ne kadar olacak? Elinde avucunda 1 doları bile dolanlar aman dikkat!

Ünlü mimarların seçimi Picks by Pros Haberi

Ünlü mimarların seçimi Picks by Pros

Her ay ünlü bir mimarın seçimlerine yer verilecek olan "Picks by Pros" projesinin İlkinde Toner Mimarlık'ın kurucusu Mustafa Toner ve Emre Toner'in favori ürünleri, Crate and Barrel Zorlu Center mağazasında sergilendi. 



Mustafa Toner, 23 Nisan'a kadar Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve istinye Park'taki Crate and Barrel mağazalarında "Picks by Pros" etiketleriyle yer alan ürünlerin satışından elde edilecek gelirin bir kısmının, TOÇEVe bağışlanacağını söyledi. 




Hürriyet...