05 / 05 / 2024

Ünlü Portföy yatırım

Ünlü Portföy yatırım

Ünlü Portföy, yatırımcılara ulaşma için ürün portföyünü genişletiyor. Ünlü Portföy Genel Müdürü Murat Gülkan, çıkardıkları Gayrimenkul Fonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Son halka arz çılgınlığı: Ebebek hisseye yatırım artıyor!

O hisse senedi borsada büyük bir ilgi görmekte ve yatırımcılara önemli kazançlar sağlamakta. Her 20 kişiden biri bu hisseye yatırım yapmayı tercih ediyor. Borsa tarihinde bu kadar büyük bir çılgınlık görülmemişti. Vatandaşlar bu fırsatı kaçırmamak için hızla bu hisseyi portföylerine ekliyorlar.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Borsada gözler ikinci yarıda! Nasıl bir yatırım pozisyonu almalı? İşte uzmanlardan portföy önerileri…

Seçim sürecinin atlatılmasıyla yatırımcılar yılın ikinci yarısına odaklandı. Borsa yükseliş trendini sürdürürken, yılın ikinci yarısına ilişkin nasıl bir yatırım stratejisi izlenmesi gerektiği en fazla merak edilen konulardan biri. İşte uzmanların portföy önerileri…

Ünlü ekonomist en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Seçim öncesi hemen bakın!

Altın, dolar ve euro piyasalarında yaşanan hareketlilikle kararsız kalan küçük yatırımcılara yönelik önerilerde bulunan ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu, en yüksek değer artışı gösterecek yatırım aracını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Dünyaca ünlü yatırım gurusu Mobius’tan Türkiye ekonomisi için çarpıcı sözler!

Yatırım alanında dünyanın en ünlü isimlerinden ABD’li Mark Mobius, Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketlerinin ardından bir açıklama yaptı. CNBC televizyonundaki deprem özel programına katılın ünlü yatırım gurusu, Türkiye ekonomisi hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Dünyaca ünlü yatırım bankası açıkladı! Araba piyasasını alt üst edecek gelişme!

Dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs yaptığı açıklamada, batarya üretiminde önemli rol oynayan kobalt, lityum ve nikel için yükseliş ivmesinin sonuna gelindiğini bildirdi.

Ünlüler gayrimenkul yatırımından vazgeçmiyor!

Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Özgür Aras bugünkü köşe yazısında  gayrimenkul yatırımı yapan ünlüleri kaleme aldı...

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

İş Portföy gayrimenkul yatırım fonlarıyla büyüyor!

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne sahip İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarıyla büyüyor.

Ünlü Portföy yatırım Haberi

Ünlü Portföy yatırım

Borsa Endeksinin dolar bazında 15 yıldır aynı seviyelerde olduğunu hatırlatan Ünlü Portföy Genel Müdürü Murat Gülkan, bunun da yatırım açısından birikmiş bir potansiyele işaret ettiğini söylüyor. 


Endeksin bundan sonraki seyrinin tamamen yapısal reformlar ile orantılı olacağını ifade ederek, piyasaların beklediği yapısal reformlar gerçekleşirse yükselişin devam edeceğini belirtiyor. Borsa İstanbul Endeksi için 12 aylık öngörüleri ise 108 bin seviyeleri. 


Ünlü Portföy olarak çıkardıkları DCD muadili (dövize çevrilebilir mevduat) YBA'ların son bir yıl içerisinde yüzde 17-18 mevduat karşılığı, hisse senedine dayalı ürünlerin ise yüzde 21 mevduat karşılığı getiri sağladığını belirten Gülkan, hedeflerinin Türkiye'deki tasarruf pastasından ciddi pay almak olduğunu söylüyor, özellikle YBA ürünlerinin ve fonlarının mevduatın üzerinde getiriler sunması açısından çok cazip olduğunu dile getiren Gülkan, önceliklerinin yatırımcıların ana parasını enflasyona karşı korumak...