07 / 05 / 2024

ünlülerin gayrimenkul projeleri

ünlülerin gayrimenkul projeleri

Oyunculuktan, şarkıcılıktan büyük paralar kazanan ünlü isimler, kazançlarını çeşitli sektörlerde kullanıyorlar. Ünlüler paralarını emlaktan, inşaata, gıda sektöründen eğlence hayatına farklı farklı iş alanlarına yatırdılar.

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.

Ünlüler gayrimenkul yatırımından vazgeçmiyor!

Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Özgür Aras bugünkü köşe yazısında  gayrimenkul yatırımı yapan ünlüleri kaleme aldı...

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Ünlü isimler hangi semtlerden ev almayı tercih ediyor?

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin lüks villaları...

Ünlülerin yatırımda tercihi gayrimenkul oldu!

Magazin dünyasının ünlü isimleri reklam ve dizilerden kazandığı gelirleri gayrimenkule yatırıyor. Peki hangi ünlü nereye yatırım yapıyor? İşte ünlü isimlerin gayrimenkul varlıkları...

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

ünlülerin gayrimenkul projeleri Haberi

ünlülerin gayrimenkul projeleri


Oyunculuktan, şarkıcılıktan büyük paralar kazanan ünlü isimler, kazançlarını çeşitli sektörlerde kullanıyorlar. Ünlüler paralarını emlaktan, inşaata, gıda sektöründen eğlence hayatına farklı farklı iş alanlarına yatırdılar.



Hugh Jackman : Oyuncu, ülkesinde bir dağ oteli ve spa merkezine sahip. Geceleme 3 bin dolar.



Francis Ford Coppola : Ünlü yönetmenin Belize, Guatemala, Arjantin ve İtalya’da otelleri var. Geceleme 279 dolardan başlıyor.



Gloria Estefan: Ünlü şarkıcı, eşi Emilio ile birlikte Florida’da bir otel işletiyor. Otelde konaklama bedeli ise gecelik 349 dolar.



Leonardo diCaprio: Belize’de bir tatil köyü...