15 / 05 / 2024

Ünsal Ersözlü projeleri değerlendirdi

Ünsal Ersözlü projeleri değerlendirdi

Ünal Ersözlü, İzmir'in kent merkezi Bayraklı'da hayata geçirilen Folkart, Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower projeleri için "Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak" dedi. Ünal Ersözlü İzmir'in bu projelerle yeniden şekillendiğini söylüyor.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Ersözlü tarafından kuruldu.

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Ersözlü, Hasan İlkan Ersözlü ve Mustafa Ümit Ersözlü ortaklığında kuruldu.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler ve projeleri mecliste!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmelere ve uygulama projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Deprem dönüşümümüzü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Tarihi kent meydanlarını tekrar gün yüzüne çıkaracak projeleri ve adımları atıyoruz. Deprem ile ilgili dönüşümümüzü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Yozgat'ta hızlı tren inşaatları meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas ve Yerköy-Kayseri hızlı tren projeleri ile Yozgat Bozok Havaalanı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kampanyalı konut projeleri Şubat 2018!

2017'yi 1.4 milyon konut satışı ile kapatan gayrimenkul sektörü 2018’e de hızlı girdi. İşte kampanyalı konut projeleri Şubat 2018...

Gayrimenkul sektörü yeni yıla hızlı giriyor!

Yeni yılla birlikte yine pek çok şirket Türkiye'de yatırım rüzgarı estirecek. Emlak sektörü yeni yıla hızlı girecek. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre işte, 20 gayrimenkul firmasının 2018 yatırım projeleri..

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kazım Ersözlü tarafından kuruldu. 

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

Ünsal Ersözlü projeleri değerlendirdi Haberi

Ünsal Ersözlü projeleri değerlendirdi

İzmirdeki Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower projelerini değerlendiren Ünal Ersözlü'nün yazısı şöyle;


İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı, inşaat alanında biten, devam eden; bazıları bitmek üzere olan Folkart, Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower gibi şık, nitelikli, kaliteli projelerle yeniden şekilleniyor. Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak gibi duruyor. New York'un ticari, kültürel, finansal merkezi konumundaki Manhattan; ünlü simge yapılar, müzeler, üniversiteler ve turistik mekanlar ile taçlanmış durumda. 

Şimdi Bayraklı da, yukarıdaki yeni yapı örneklerine, özellikle kültür endüstrisine hizmet edecek mekanlar yaratmayı ekleyerek, yoluna devam etmek zorunda. 


BAYRAKLI'YA DEĞER KATACAK 


Dün yine Bayraklı'yı yakından ilgilendiren, yeni bir projenin tanıtım toplantısını izledim. 

İzmir Limanı özelleştirilmesi sırasında Arkas liderliğinde oluşturulan konsorsiyumdan esinlenerek, bir grup İzmirli iş adamı, önceki yıl Mistral Yapı'yı kurmuştu. 


Mistral Yapı, İzmir'in lokasyonu, mimarisi, peyzajıyla...