30 / 04 / 2024

Ünsal Keser

Ünsal Keser

Van'da 2011 yılında yaşanan depremin ardından kent dizaynı ve estetik duruşu yıllardır düzelmezken, kentin estetik yapısını korumak amacıyla kurulan "Kent Estetik Kurulu" da istenen hedefe ulaşamadan bilinmeyen bir sebepten dolayı fes edildi.

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal'a da aynı şeyi yaşatmış!

Pucca isimli sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi aylardır kira alamadığını öne sürmüş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmıştı.  Pucca'nın eski ev sahibi olan Tuba Ünsal'dan da konuyla ilgili bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Ünsal Group Mevaşehir'de 5 milyon 950 bin TL'ye 4+1! Hemen tapu hemen teslim! 

1.800 konutluk Mevaşehir projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Proje Ünsal Group imzası ile başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen güzel oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Türk iş insanı Hakan Ünsal hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi ve genel müdür oldu? İşte Hakan Ünsal ile ilgili merak edilen her şey...

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ünsal tarafından kuruldu.

Ünsal Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ünsal Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi Arnavutköy'de Efe Ünsal tarafından kuruldu.

Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi

Türkiye'de son 4 aylık enflasyon rakamı yüzde 70'e dayandı. Bu dönemde Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor yarışmasında yarışan ünlü isim Gökhan Keser, ülkeye dönünce ilk iş markete gitti. Raflardaki fiyatları görünce şok geçirdi.

Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31777 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tuba Ünsal Yalıkavak'tan ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına devam eden eski manken Tuba Ünsal, Bodrum Yalıkavak'tan ev satın aldı. 

Keser Gıda Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keser Gıda Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 120 bin TL sermaye bedeli iel Mehmet Reşat Keser, Mehmet Salih Keser ve Mehmet Şerif Keser ortaklığında kuruldu.

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Keser Çayı Otel İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keser Çayı Otel İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kezer tarafından kuruldu.

Ünsal Keser Haberi

Ünsal Keser


Kurulun fes edilmesini eleştiren Van Mimarlar Odası Başkanı Ünsal Keser, kette bir estetikten bahsedilmeyeceğini kaydederek, "Mevcut stoka bakıldığında kent kimliğinden bahsedebilmek imkânsız bir durum. Her şeyden önce kentin bir kimliği yok" dedi. 

'Kentin kimliği ve estetiği yok!' 


 Van'da 2011 yılında yaşanan depremin ardından toparlanmaya başlayan kent, yeşil alanı ile parkı ve sosyal kültürel alanları ile komple bütünlüklü bir şekilde yeniden düzenlemek yeline betonlaşmanın ötesine geçemeyen bir kent gerçekliği ile karşı karşıyayız. AKP hükümetinin depremi fırsata çevirerek kenti TOKİ'nin insafına terk ederken, TOKİ ise esas olarak kar marjını yükselterek kenti adeta beton yığını haline getirmeyi hedefliyor.Kamu kurumlarından boşalan alanların yeşil alana dönüştürülmesi, böylelikle kentin soluk borularına kavuşturulması için yapılan girişimler, halktan ve kentte bulunan Sivil Toplum Örgütlerinden gelen ısrarlı taleplere rağmen bu...