10 / 05 / 2024

Ünye beton santral

Ünye beton santral

Ünye Belediyesi, kentsel dönüşüm gibi alanlarda yapım maliyetlerini düşürmek için önemli bir adım attı. Belediye tarafından beton santraller kurulacak.

Eyüp Sultan'ta 9 milyon TL'ye icradan satılık beton üretim tesisi hissesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü,İstanbul ili, Eyüp Sultan ilçesi, Pirinççi Mahalle'si 271 parselde yer alan beton üretim tesisi ve santral binası hissesini 9 milyon 60 bin TL'ye icradan satıyor...

Ünye'de kentsel dönüşüm maliyetleri düşürülecek!

Ünye Belediyesi, kentsel dönüşüm gibi alanlarda yapım maliyetlerini düşürmek için önemli bir adım attı. Belediye tarafından beton santraller kurulacak.

Antalya Kepez Santral projesinde ilk beton döküldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Kepez-Santral projesinin inşaatı başladı.

Ünye'ye 4 milyon TL'lik yol yatırımı!

Ünye Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 2016 yılında yatırım programı çerçevesinde 55 bin metrekare beton yol çalışmasını tamamladı.

Elkon, Rusya’ya 10 beton santrali sattı!

Türkiye’nin en büyük ‘beton santralı ihracatçısı’ Elkon, Türkiye-Rusya ilişkilerinin düzelmesiyle iki ayda Rusya’ya 10 adet beton santrali sattı.

Ordu Ünye yeni pazar alanına kavuşuyor!

Ünye Belediyesi’nin eski pazaryerini taşıyacağı alanda ki çalışmalarda artık sona yaklaşılıyor. Eski Minibüs garajı alanına inşa edilen yeni pazaryerinde baskı beton çalışmaları ile çelik konstrüksiyon ayak temelleri çalışmaları tamamlandı.

Ünye Yeni Pazar alanı projesi tam gaz!

Ünye Yeni Pazar alanı projesini çalışmaları devam ediyor. Çelik konstrüksiyon ayaklarının temeli atılırken, yarın ise beton zemin uygulaması başlayacak.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Elkon Çerkezköy'de beşinci fabrika için düğmeye bastı!

Türkiye'nin en büyük 'beton santralı' üreticisi Elkon'un sahibi Mustafa Alpagut, Çerkezköy'de beşinci 'makine üreten' fabrika yatırımına yakında başlayacaklarını açıkladı.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, devam eden beton yol çalışmalarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Başkan Çamyar, ‘yol medeniyettir’ diyerek 2016 yılında da yol yatırımlarının artarak devam edeceğini kaydetti.

Haliç Tersanesi’ne beton santrali açıklaması!

Bazı basın yayın organlarında 'Haliç Tersanesi’ne beton santralı' adı altında yayınlanan haberler üzerine Haliç Altın Boynuz Turizm Yatırım Şirketi açıklama yaptı.

Haliç Tersanesi'ne beton santrali kuruldu!

Osmanlı’dan bu yana donanma ve sivil deniz taşımacılığının en önemli üretim alanlarından biri olan Haliç Tersanesi’nin Taşkızak Tersanesi kısmına, Kasımpaşa-Sütlüce Tüneli’ne beton sağlamak için santral kuruldu.

Sarıgerme beton santrali projesi iptal edildi!

Ortaca'nın dünyaca ünlü tatil beldesi Sarıgerme'de yerleşim birimlerine sadece 2 kilometre uzaklıkta ormanlık alana kurulması planlanan taş ocağı, kırma - eleme tesisiyle beton santralından vazgeçildi.

Ünye beton santral Haberi

Ünye beton santral

Ünye'de kentsel dönüşümde yapım maliyetlerini düşürmek için çalışmalara başladı. Belediye tarafından hazırlıkları tamamlanan beton santralinin kurulum işlemleri başladı.

Ordu Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ünye Belediyesi beton üretimini bundan sonra kendi imkanlarıyla yapacak. Başta beton yol hizmeti olmak üzere kentsel dönüşüm projelerini de kendi imkânları ile yaparak hem de fazla hizmet sağlamış olacak hem de maliyetler önemli ölçüde azaltacak.

Akıllı yatırımlar yapıyoruz

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, beton santralinin kurulum aşamasının yerinde inceledi. Yeni hayata geçirilen hizmeti Ünye açısından altın yumurtlayan tavuğa benzeten Başkan Çamyar, “Ünye Belediyesi olarak akıllı yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Belediyemiz için altın yumurtlayan tavuk olarak nitelendirebileceğimiz eserlerden bir tanesini daha hayata geçirmiş oluyoruz. Bununla alakalı Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz ocak alanlarının çalışma bölümünün tamamlamış oldular. Hemen ardından ise...