01 / 05 / 2024

UPN International bahreyn

UPN International bahreyn

UPN International ekibi ve üst düzey yöneticileri 04 Mayıs itibariyle, Dubai, Katar ve Bahreyn olmak üzere acente, fuar ziyaretleri ve yeni satış kanalları çalışmaları için önemli ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Binance, Bahreyn Merkez Bankası'ndan kripto varlık servis sağlayıcısı lisansı aldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Binance yaptığı açıklamada, Bahreyn Merkez Bankası'ndan (CBB) küresel kripto varlık servis sağlayıcı lisansı aldığını kaydetti.

Bahreyn'e Türk çıkarması!

Türkiye’deki yatırımcıları dünyanın birçok noktasında özel projeyle buluşturan Bonanza Global, Türk yatırımcılara Bahreyn’deki fırsat kapılarını açmak için Almaaidah Consultancy And Trade ile güçlerini birleştirdi...

Karmod, Bahreyn’de 3 ayrı şantiye bina projesini tamamladı!

Karmod, Basra Körfezi'nde ada ülkesi olan Bahreyn’de üç ayrı şantiye binası projesini tamamladı ve teslimlerini gerçekleştirdi.

Bahreyn, Türk iş adamlarını yatırıma çağırdı!

Bahreyn, Türk iş adamlarını ticaret ve yatırıma çağırdı. Bahreyn Ticaret Odası’nın davetlisi olarak önümüzdeki ay Türkiye'den geniş bir iş adamı Bahreyn'e gidecek.

Bahreyn'e 25 bin yeni konut inşa edilecek!

Basra Körfezi'nde yer alan Bahreyn'de enerji, konut ve sağlık sektörlerinde önemli projeler hayata geçirilecek. Bölgede 25 bin konutun yapımı için sözleşme imzalandı.

Bahreyn, Türk müteahhitlik firmaları için fırsatlar sunuyor!

Türkiye-Bahreyn KEK 6. Dönem Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Bahreyn'in finans, müteahhitlik ve turizmde Türk firmaları için önemli fırsatlar sunduğunu belirtti.

Bahreyn’de güvenli bölgenin inşaatını yapalım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez ülkelerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Erdoğan, Bahreyn’de ‘4-5 bin kilometrelik alanı güvenli bölge haline getirmek istiyoruz. ABD destek versin biz inşaat yapalım” diye konuştu.

Bahreyn 20 bin sosyal konut yapacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Katar'a yapacağı ziyaretlerin, Türkiye'nin "körfez ülkeleri" ile olan ekonomik ilişkilerini daha da derinleştirmesi öngörülüyor.

TOBB, Bahreyn'deki iş ve yatırım forumuna çıkarma yapacak!

Bahreyn’de bugün başlayacak iş ve yatırım forumu için TOBB, Başkan Hisarcıklıoğlu önderliğinde, 250 kişilik heyetle çıkarma yapacak.

Bahreyn Kralı bin İsa Al Halife Nime Koyu'nda arazi ve 3 villa satın aldı!

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife'nin Şarm eş-Şeyh'teki Nime Koyu'nda arazi ve 3 villa satın almasını onayladığı belirtildi.

Türk müteahhitlerden Bahreyn'e 20 bin konut!

Türkiye-Bahreyn İş Konseyi Başkanı Barman: "Bahreyn'de yaptığımız görüşmelerde bir süredir beklediğimiz, Türk firmalarının üstlenmesini istediğimiz 20 bin konutun müjdesini aldık" dedi.

Türk iş adamları Bahreyn'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhamet Uğurcan Barman, “Bahreyn ile özellikle gıda, finans, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde yatırım fırsatları kollanacak, yeni bir iş heyeti ile 28 Eylül’de Bahreyn’e gideceğiz” dedi.

Hiper Gayrimenkul, Bahreyn’de yabancı yatırımcılarla buluştu!

Bu sene 4.'sü gerçekleştirilecek olan Bahreyn'in tek uluslararası gayrimenkul fuarı Gulf Property Show’da Futurepark otel, konut ve AVM bölümlerinden oluşan karma projesi için talep topladı

UPN International bahreyn Haberi

UPN International bahreyn

UPN International ekibi ve üst düzey yöneticileri 04 Mayıs itibariyle, Dubai, Katar ve Bahreyn olmak üzere acente, fuar ziyaretleri ve yeni satış kanalları çalışmaları için önemli ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor. 


UPN International Üst Düzey Yöneticilerinden Katar Ziyareti

UPN International’ın üst düzey yöneticileri, Katar merkezli iş ortağı ROIAA Group ile sektörü değerlendirmek, yeni projeler ve satış kanallarını geliştirmek üzere Katar’da bir araya geldi. Yoğun ve verimli görüşmeler sonucunda UPN International ve ROIAA Group yeni ve önemli iş anlaşmalarına imza atacaklarının müjdesini verdiler.


UPN International, Ofislerini Açıyor!

2010 yılından beri acentelik sistemi ile çalışan UPN International, körfez ülkeleri başta olmak üzere pek çok ülkede UPN International Şubelerini açma çalışmalarına başladı. İlk olarak T.C. Katar Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Sayın Mustafa Güleç ile bir araya...