01 / 05 / 2024

UPN International satış ekibi

UPN International satış ekibi

UPN International ekibi ve üst düzey yöneticileri 04 Mayıs itibariyle, Dubai, Katar ve Bahreyn olmak üzere acente, fuar ziyaretleri ve yeni satış kanalları çalışmaları için önemli ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yabancıya konut satışı neden düşüyor?

Yabancıya konut satışı 2023 yılında bir önceki seneye göre yarı yarıya azaldı. Yabancı talebindeki azalma ve konut sektörünün son durumuyla ilgili Mars International CEO'su ve GİGDER Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak anlattı.

Mars International CEO'su: Yabancıya konut satışı 2025 yılında yeniden canlanacak!

Türkiye'de konut satışları ve fiyatlarının seyri merakla takip ediliyor. Mars International CEO'su Hakan Bucak, gayrimenkul sektördeki son gelişmeleri anlattı. İşte Bucak'ın emlak piyasasına ilişkin değerlendirmeleri...

Arçelik’ten satın alma hamlesi! Dev şirket bünyelerine katılıyor

Arçelik, Indesit International JSC ve Whirlpool RUS LLC hisselerinin hepsinin alımı için Whirlpool EMEA S.p.A. ile hisse satın alma sözleşmesi imzalandığı açıkladı.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli satılıyor!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Oteli, 375 milyon dolara satılıyor. Satış için CGI Merchant Group ile anlaşma yapıldı. Otelin resmi devri 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

İstanbul Bilgi Üniversitesi 90 milyon dolara satıldı!

Can Holding, Laureate International bünyesinde olan İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni satın aldı. 

Yabancıya konut satışından 5,9 milyar dolarlık gelir!

Nevita International'ın araştırmasına göre geçen sene ev alan yabancı konut başına ortalama 148,7 bin dolar öderken, yabancılara konut satışından elde edilen gelir 5,9 milyar dolara ulaştı.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Demir İnşaat IPS 2016 Fuarı'ndan 17 satış sözleşmesiyle döndü!

Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.

Colliers İnternational'dan Şanlıurfa'da satılık arsa!

Colliers İnternational Turkey, Şanlıurfa Merkez'de 3 milyon 750 bin dolara 1.395,2 metrekare yüzölçümlü otel arsasını satışa çıkardı. Satış pazarlık usulü ile gerçekleşecektir.

Marriott, Starwood Hotels'i 12,2 milyar dolara satın alacak!

Marriott International, Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc'i hisse senedi ve nakit olarak ödenecek 12.2 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaştı.

Çinliler Starwood Hotels'i satın almayı planlıyor!

Wall Street Joumahn haberine göre, Shangai Jin Jiang International Hotels, HNA Grubu ile Çin Yatırım Fonu (CIC); Starwood'u satın almayı planlıyor.

UPN, Türk konut projelerini Körfezli yatırımcılarla buluşturuyor!

UPN International, Kasım – Aralık aylarında; İstanbul, Bursa, Trabzon, İzmir ve Antalya bölgelerinde bulunan konut projelerini, kendi organizasyonları ve fuarlarla görücüye çıkaracak.

UPN International satış ekibi Haberi

UPN International satış ekibi

UPN International ekibi ve üst düzey yöneticileri 04 Mayıs itibariyle, Dubai, Katar ve Bahreyn olmak üzere acente, fuar ziyaretleri ve yeni satış kanalları çalışmaları için önemli ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor. 


UPN International Üst Düzey Yöneticilerinden Katar Ziyareti

UPN International’ın üst düzey yöneticileri, Katar merkezli iş ortağı ROIAA Group ile sektörü değerlendirmek, yeni projeler ve satış kanallarını geliştirmek üzere Katar’da bir araya geldi. Yoğun ve verimli görüşmeler sonucunda UPN International ve ROIAA Group yeni ve önemli iş anlaşmalarına imza atacaklarının müjdesini verdiler.


UPN International, Ofislerini Açıyor!

2010 yılından beri acentelik sistemi ile çalışan UPN International, körfez ülkeleri başta olmak üzere pek çok ülkede UPN International Şubelerini açma çalışmalarına başladı. İlk olarak T.C. Katar Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Sayın Mustafa Güleç ile bir araya...