07 / 07 / 2024

UR-GE

UR-GE

Ulurararası rekabetçiliğin gelişitrilmesi kapsamında 135 kuruluşun 247 projesinin kapsama alındığını açıklayan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, bunlardan 86’sının tamamlandığını bildirdi.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Uğur 5+1 çekmeceli derin dondurucuda bayram fırsatı! Şimdi al bayramdan sonra öde! 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Uğur derin dondurucularda bayram fırsatı başladı. Bu kapsamda Uğur UED 5218 DTK 5+1 çekmeceli derin dondurucuda şimdi al bayramdan sonra öde kampanyası hayata geçirildi. Peki Uğur derin dondurucu fiyatı kaç lira? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Uğur Civelek dolardaki düşüşün gerçek nedenini ve göreceği yeni seviyeyi açıkladı

BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolarda yaşanan düşüşün geçici olduğunu savunan ekonomist Uğur Civelek, düşüşün BDDK'nın hamlesiyle ilgili olmadığını öne sürerek doların göreceği seviyeyi açıkladı.

Ekonomist Uğur Civelek doların yükseleceği tarihi açıkladı: Düşüş geçici! Bu haftalarda tekrardan 17 TL'nin üstüne çıkar

Dolar kurundaki dalgalı seyir bugünde devam etti. Dolar bugün 17 TL'nin altını test ederken ekonomist Uğur Civelek bu düşüşün geçiçi olduğunu belirtti. Peki dolar ne zaman yükselecek? 

Dolara sessiz sedasız yapılan müdahaleyi ünlü ekonomist Uğur Gürses açıkladı!

Dolar kuru son günlerde agresif bir şekilde yükseliş göstererek 15 TL’yi geçti. Vatandaşın gözü kulağı dolar kurunda yaşanacak hareketlilikteyken ünlü ekonomist Uğur Gürses’ten bir açıklama geldi. Gürses Twitter hesabından dolar kuruna yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Yerel seçim öncesinde vatandaşlara onlarca yatırım sözü veren Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, 2 senedir vaat ettiği projelerin bir tanesini bile hayata geçiremedi.

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

Belgin Özyurt'un acı günü! Uğur Özyurt vefat etti!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Cer İstanbul'un satış pazarlama koordinatörü olan Belgin Özyurt'un eşi Uğur Özyurt hayatını kaybetti.

Merve Boluğur evi tamamen boşalttı!

Murat Dalkılıç'la boşanma aşamasında olan Merve Boluğur, geçtiğimiz ay eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki daireden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı.

Uğur Okulları 24 yeni okul inşa edecek!

49 yıllık bir geçmişe sahip Uğur Okulları Avrupa'nın en büyük eğitim kurumları arasında yer alıyor. Uğur Okulları şimdilerde 24 yeni okul inşa etmeyi hedefliyor.

Nurol Holding CEO'su Uğur Doğan görevinden ayrıldı!

Nurol Holding'te altı yıldır CEO koltuğunda oturan Uğur Doğan, geçtiğimiz hafta bu görevinden ayrıldı. 2011'de Nurol Holding'in kaptanlığını üstlenen Uğur Doğan, yöneticiliği sürecinde grubun cirosunu 900 milyondan 2016 yılında 4,9 milyar TL'ye taşıdı.

Ahmet Edip Uğur'dan mimarlık temalı park müjdesi!

Bandırma'ya çok önem verdiklerini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Bandırma'da Türkiye'nin hatta dünyanın ilk mimarlık temalı parkını hayata geçirmeyi planlıyoruz. TOKİ'den eski kışlaların olduğu yeri alacağız." dedi

UR-GE Haberi

UR-GE

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) Tebliği çerçevesinde 135 işbirliği kuruluşu tarafından yapılan başvurular neticesinde destek kapsamına alınan 247 projeden 86'sının tamamlandığını, 161 projenin aktif olarak 36 ilde yürütüldüğünü ve projeler kapsamında 5 bin 380 firmayla toplam bin 313 faaliyet gerçekleştirildiğini bildirdi. Elitaş, “3. Kümelenme Konferansı”nın açılışında konuştu. Bakan Elitaş, kümelenme çalışmalarının tanıtımı için TOBB, TİM, MÜSİAD ve TÜSİAD gibi kuruluşlarla bir araya gelerek işbirliği kuracaklarını bildirdi.


FİRMALARA DESTEK


Elitaş, 2023 ihracat hedefleri için Bakanlığının ihracatçılarla omuz omuza çalıştığını, bir taraftan da ihracatı bilmeyen firmalara destek verdiklerini söyledi. Bakanlığının sunduğu imkanlardan bireysel de toplu da faydalanılabileceğine işaret eden Elitaş, kümelenme faaliyetlerine bunların arasında en yüksek desteğin verildiğini bildirdi. Başarının birlik ve beraberlik içerisinde olması halinde engellenemeyeceğine dikkati çeken...