15 / 05 / 2024

uran holding 2013

uran holding 2013

Uran Holding, Mersin’de, Türkiye’deki en büyük hastanelerden birini inşa ediyor.Tamamlandığında Mersin ve civar şehirlerdeki hastalara üst düzey sağlık hizmeti sunulmasını sağlayacak hastane toplam 586 yataklı olacak...

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Uran Holding yeni şirket kurdu!

Uran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Uran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aysan Uran ve Yönetim Kurulu Üyesi Arcan Uran yeni bir şirket kurdu. 

MNG Holding'den Dubai’ye 5 yıldızlı otel!

2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.

Orange City: Özdilek Holding'den Bursa Nilüfer'e yeni proje!

Özdilek Holding, 2013 yılında hayata geçirdiği Eskişehir Loft Konutları’ndan sonra şimdi de Bursa’nın en önemli yaşam merkezlerinden biri olan Nilüfer Fethiye’de ‘Orange City’ projesini hayata geçiriyor.

Uran Holding’e Grand Prestige Otel için yıkım uyarısı!

Ruhsata aykırı yapılan Doğuş Holding’e ait gökdeleni yıkmaya başlayan Sarıyer Belediyesi, kaba inşaat halinde bekleyen otel için de Uran Holding’i uyardı.Belediye Uran Holding’e “Projeyi bitirmezseniz yıkacağız” dedi.

Miller Holding inşaat sektöründe büyüyor!

1967 yılında M. Turhan Mildon tarafından kurulan ve ilk faaliyet alanı yedek parça olan Miller Holding 2013 yılında inşaat sektörüne hızlı giriş yapmıştır. Şirket Çanakkale'de Miller Style'ı hayata geçirmiştir.

CNR Holding emlak fuarı'nın bu yılki hedefi ne?

CNR Holding'in düzenleyeceği emlak fuarına Körfez ülkeleri damga vuracak. 2013'te 120 milyon dolarlık alımın gerçekleştiği fuarda, bu yılki rakamın 500 milyon dolara ulaşması hedefleniyor.

Tosyalı Holding Oran fabrikasının temeli atıldı!

2013 yılında 500 milyon dolarlık yatırımla Cezayir’de demir-çelik üretimine başlayan Tosyalı Holding, ülkedeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Ankara Uransan Queen Park'ta daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Oueen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Queen Park 2016 trendi ile dikkat çekiyor!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Uransan Queen Park projesi 2016'da teslim!

Uran Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Ankara Queen Park Haziran 2016'da teslim!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Ankara Queen Park Konut Projesi büyük ilgi görüyor!

Ankara'da tamamladığı konut projeleri ile bulunduğu semte ismini veren Uran Holding'e bağlı Uransan AŞ; Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus'tan sonra Oueen Park Konut Projesi ile konut alıcısından büyük ilgi gördü.

uran holding 2013 Haberi

uran holding 2013


Kapalı alanı, yatak kapasitesi ve çalışan sağlık personel sayısı açısından Türkiye’nin en büyük hastanelerinden birini Mersin’de inşa eden Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş, Mersin ve civar şehirlerdeki hastalara üst düzey sağlık hizmeti sunulmasını sağlayacak. 2011 Temmuz ayında inşaatına başlanan Eylül 2013’te tamamlanması planlanan 586 yataklı hastane, toplam 107 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 


Tam teşekküllü bir hastane

40 adet poliklinik ve servisi, acil müdahale, ameliyathaneler, doğumhane, yeni doğan servisi, yoğun bakım ve reanimasyon servislerinin yer aldığı Mersin Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, hastaların daha iyi şartlarda sağlık hizmeti alması için her detay düşünüldü. İçinde en az 30 dükkanlı bir alışveriş merkezinin de bulunduğu hastanedeki diğer üniteler ise şöyle;

Normal yatak odaları, çocuk yatak odaları, mahkum yatak odaları, süit yatak odaları, laboratuar,...