05 / 05 / 2024

urfa Eyyübiye yatırımları

urfa Eyyübiye yatırımları

Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesini bekleyenler dikkat! Büyük gün geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa projesinin ihalesi yarın yapılacak.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan’la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı ziyaret etti. Ekinci, Eyyübiye’ye yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye yeni mesire alanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye'de yeni bir mesire alanı inşa ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye 106 dönümlük mesire alanı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Yenice'ye 106 dönümlük mesire alanı inşa ediyor.

Şanlıurfa Viranşehir yatırıma doyuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir'de hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceledi.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye FİFA standartlarında spor tesisi!

Şanlıurfa, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile geleceğe emin adımlarla yürüyor. Büyükşehir'in son olarak Eyyübiye'de yapımını tamamladığı FİFA standartlarındaki tesislerle Eyyübiye gençliği sporun her branşında yeteneklerini geliştirme imkanı bulacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye 120 bin metrekarelik mesire alanı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye'de devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çiftçi, "Genç nüfusa sahip Eyyübiye'nin geleceğini düşünerek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Şanlıurfa Eyyübiye Organik Ürün Semt Pazarı'nın temeli atıldı!

Eyyübiye Belediyesi'nin girişimleri sonucu hayata geçirilecek olan Organik Ürün Semt Pazarı'nın ilk adımı atıldı. Mehmet Ekinci'nin işçi bareti taktığı ve maske ile kaynak yaptığı temel atma töreninde renkli görüntüler yaşandı.

urfa Eyyübiye yatırımları Haberi

urfa Eyyübiye yatırımları


Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.


Sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçeye yeni bir kimlik kazandırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, bir yandan yeni bulvarlar açarken bir yandan da semt pazarı, spor kompleksi, yeni bulvar, yol genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Büyükşehir Belediyesi, bölgede yıllardır yaşanan trafik soruna kalıcı çözümler üretmek için Akçakale- Eyyübiye yolunda genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Aynı anda yeni bulvarlar ve bağlantı yolları açmak için istimlak çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için dur durak demeden çalışıyor.


EYYÜBİYE'NİN ALT YAPISI YENİLENİYOR


İlçeye kalıcı hizmetler üretmek için uzun ömürlü altyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi 2016 planlaması çerçevesinde 16 bin metre kanalizasyon hattı, 3 bin metre yağmur suyu hattı ve...