09 / 05 / 2024

urfa Galericiler Sitesi

urfa Galericiler Sitesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesinin taşınması için yeni galeri bölgesindeki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Şanlıurfa'daki yeni galericiler sitesinde çalışmalar başladı!

Kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesini yeni yerine taşımak ve şehre nefes aldırmak için kooperatife ait işlemleri üstlenen Büyükşehir Belediyesi, esnafın takdirini aldı.

Şanlıurfa Galericiler Sitesi'nde inşaat aşamasına geçiliyor!

Oto Alım Satımcılar Sitesi Kooperatif Başkanı Yaşar Bozkurt: 'Proje öncesi arsanın düzleştirme çalışmalarını tamamladık. Yol, su ve elektrikle alakalı altyapı işleri için Büyükşehir'den destek istedik. İnşaata yakın bir zamanda başlayacağız’ dedi

Tarsus'taki 179 adet iş yeri satılıyor! Oto Galericiler Sitesi'de iş yeri sahibi olma fırsatı!

Tarsus Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesinde yer alan 179 adet dubleks iş yeri satılıyor. Peki Tarsus'ta yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

İkinci el otomobil pazarlarında fiyatlar tavan yaptı!

Otomobil üretimlerindeki düşüş ikinci el otomobil pazarlarını da yakından etkiledi. Hal böyle olunca ülkede ikinci el otomobil fiyatları da ciddi oranlarda artış gösterdi. Batman Oto Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Mehmet Can Barış konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlakçılık yetki belgesi düzenlemesi sektöre yarayacak!

Antalya Oto Galericiler Sitesi Arsa ve Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı İsmail Çağlar, 14 Ekim 2020 tarihinde çıkan taşınmaz ticareti revize yönetmeliğiyle birlikte yeni sorumlulukların ortaya çıktığını söyledi. 

Şanlıurfa Haliliye'deki briketçiler yeni yerlerine taşınıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesinde yıllardır kanayan yara olan biriketçilerin Evren Sanayi Sitesi’nde yaptırılan yeni yerlerine taşınmasını hızlandırıyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlara hız verdi.

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent merkezinin gerek ulaşım gerekse iş kolu anlamında rahatlaması için oto galericiler sitesinin Taşınması konusunda çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi'ni tamamlıyor.

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Malatya’da kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soner Gökçe, Yeşiltepe Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Yalçın Yalçın’a ziyarette bulundu. 

Şanlıurfa Mermerciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarında sona gelinen Mermerciler Sitesi’ne kent merkezindeki esnaf taşınma çalışmalarına başladı. 

urfa Galericiler Sitesi Haberi

urfa Galericiler Sitesi


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesinin taşınması için yeni galeri bölgesindeki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Cumhuriyet Caddesi üzerindeki yoğunluğun en asgari düzeye indirgenmesi ve şehrin nefes almasını sağlamak amacıyla ŞUSKİ'nin altyapı, Fen İşleri Daire Başkanlığının asfalt ve Ulaşım Daire Başkanlığının ise kavşak işine devam ettiği yeni galericiler bölgesindeki 6 bin 100 metre olması belirlenen kanalizasyon hat döşeme çalışmalarının 2 bin metrelik kısmı tamamlandı.


BAŞKAN ÇİFTÇİ, ÇALIŞMALARI BİZZAT TAKİP EDİYOR


Evren sanayi sitesinin karsısında yer alan çevre yolu batı bağlantı kavşağındaki yeni galericiler sitesinde; kooperatifin yapması gereken iç yollar, altyapı ve köprülü kavşak inşaatını üstlenen Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamlayarak taşınma işleminin hızlandırılmasını hedefliyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin bizzat takip ettiği çalışmaların ardından yapılacak taşınma işlemi ile...