17 / 05 / 2024

Urla Balıklıova mağdurları

Urla Balıklıova mağdurları

Urla’daki kaçak villa skandalına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu el koydu. Bir dizi temaslarda bulunmak için İzmir’e giden Kılıçdaroğlu, Urla Belediyesi'nin evlerini yıktığı Balıklıova mağdurlarının temsilcileriyle görüştü.

İzmir'deki arsa mağdurlarının sorunu çözülüyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Balçova ilçesinde 1980 yılından bu yana çözülemeyen ve kamuoyunda "arsa mağdurları" şeklinde bilinen konuya ilişkin bir toplantı yapıldığını söyledi ve sorunun çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Afyonkarahisar'da konut mağdurları isyan etti!

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 2015 yılında ödeme yaptıkları inşaat firması tarafından dairelerinin teslim edilmediğini, edilenlerin ise tapularının verilmediğini iddia eden mağdurlar eylem yaptı.

Balçova arsa mağdurlarından noel baba kıyafetli protesto!

"Balçova arsa mağdurları" olarak bilinen arazi sahipleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde "Noel Baba" kıyafeti ile eylem yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan arazi sahipleri, yıllardır imar haklarını alamadıklarını belirttiler. 

Balçova arsa mağdurları Ankara'ya gitti!

İzmir'de kendilerini "Balçova arsa mağdurları" olarak adlandıran arazi sahipleri, sorunlarına dikkat çekmek için trenle Ankara'ya gitti.

Innovia 4 mağdurları ne yapacak?

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil Innovia Esenyurt projesinde önceki etaplarda 9 bin konut gecikmesiz olarak teslim edildiğini, son 6 bin konutun da teslim edileceğini söyledi. Peki mağdurlar ne yapacak?

Fikirtepe mağdurları çadırda bayramlaştı!

İstanbul Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm mağdurları Kurban Bayramı’nı çadırda geçirdiler. 

Fikirtepe mağdurlarının umudu Mücahit Demirtaş oldu!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sorunu çözülmeyi bekliyor. Kira yardımları kesilen mağdurlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na getirilen Mücahit Demirtaş'ın umut olduğunu belirtti.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

Bakanlık, Fikirtepe mağdurlarının sorunlarını çözecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Demirtaş, Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürü Böke ve ayrıca CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret etti...

Bakanlık Fikirtepe mağdurlarının yanında!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Demirtaş, Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürü Böke, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret etti...

CHP'den Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarına ziyaret!

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret eden CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, "Fikirtepe'de şu an ortada hukuken bir şirket olmasına rağmen, bu şirketin sahipleri ortada yok" dedi...

Terör mağdurları Yeni Yüksekova ile rahata kavuşacak!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırıları sebebi ile evleri hasar gören terör mağdurları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca TOKİ'ye yaptırılan konutların tamamlanmasıyla yeni ve modern yaşam alanına kavuşacak.

Fikirtepe mağdurları evsiz kalınca şantiyeye çadır kurdu!

Sorunlarına çözüm bekleyen Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurları hem evsiz kaldı hem de kira yardımı alamıyor...

Urla Balıklıova mağdurları Haberi

Urla Balıklıova mağdurları

Urla’daki kaçak villa skandalına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu el koydu. Bir dizi temaslarda bulunmak için İzmir’e giden Kılıçdaroğlu, Balıklıova mağdurları tarafından protesto edildi. Kılıçdaroğlu, protestoculardan oluşan 3 kişilik bir heyetle görüştü. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen 3 kişilik heyet SÖZCÜ muhabiri Gökmen Ulu’ya, konuştu. Balıklıova mağdurları, Kılıçdaroğlu’nun “Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ile bu konuyu görüşeceği” sözünü verdiğini aktardılar.


İki günlük İzmir ziyaretine giden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konakladığı Swiss Otel önünde Balıklıova mağdurları eylem yaptı. Kılıçdaroğlu’nun CHP ilçe Başkanları ile toplantıda olduğu saatlerde otel önüne gelen Urla Balıklıova Mağdurları pankartlar açtı. Grup adına konuşan Yusuf Altun, Kılıçdaroğlu’na sitem ederek, ‘’Kemal Kılıçdaroğlu’na bize verdiği sözü hatırlatmaya geldik. 74 ailenin mağduriyetine karşı birkaç dakikalık zaman istedik. Görüyoruz ki Ankara’da karlı...