28 / 04 / 2024

Uşak alt ve üst yapı çalışmaları

Uşak alt ve üst yapı çalışmaları

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Altın, haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2,484 lira olurken, 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

ABD Merkez Bankası 15 ay sonra faizleri sabit tuttu. Karar sonrasında altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcıların altın fiyatları düşecek mi? sorusuna yönelik 'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

2023'ün en pahalı uçak ve otobüs rotaları peş peşe açıklandı!

Bu senenin uçak ve otobüs bileti fiyatlarının ilk beş ayındaki karnesini açıkladı. Peki, en pahalı ve en ucuz uçuş nerelere yapıldı? İşte detaylar...

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Son dakika altın fiyatları altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları rekor kırmaya devam ederken bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları haftasonu da yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 11 ayın zirvesine çıkarak rekor kırdı. Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Spor, klasik ve alternatif kıyafetler ile aksesuarlara eşsiz bir uyum sağlayan altın kolye uçlarının fiyatları araştırılıyor. Peki 14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi.

Obilet.com’dan otobüs ve uçak bileti alan herkese 100 TL hediye! Kampanya 21 Şubat 2023’te sona eriyor!

Obilet.com sitesi üzerinden otobüs ve uçak bileti alan herkese 100 TL hediye veriliyor. Kampanya 21 Şubat 2023’te sona eriyor. İşte detaylar…

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

22 ayar 13,19,22,24 ve 25 gram burma bilezikler kaç TL? Cep yakan şok fiyatlar! Koçak altın burma bilezik fiyat listesi

Altın burma bilezikler düğün, nişan ve yatırım amaçlı milyonlarca kişi tarafından satın alınıyor. 22 ayar altın burma bileziklerin fiyatları ise cep yakıyor. Peki 22 ayar 13,19,22,24 ve 25 gram burma bilezikler ne kadar? İşte Koçak altın 22 ayar burma bilezik fiyat listesi 4 Kasım 2022.

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

Uşak alt ve üst yapı çalışmaları Haberi

Uşak alt ve üst yapı çalışmaları

İslice Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde ve Belediye Hizmet Binası’nın yanında bulunan yolda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Bölgede modern aydınlatmalar ve asfalt çalışmaları yapılacak. 


Çalışmaları yakından takip eden Uşak Belediye Balkanı Nurullah Cahan, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı. Alan incelemesi sırasında açıklama yapan Başkan Nurullah Cahan, ekiplerin şehrin her bölgesinde çalışmaları özveriyle sürdürdüklerini bildirdi.



ŞEHRİN HER BÖLGESİNE HİZMET KUŞATMASI

Proje ve çalışmaları yerinde inceleyerek halkla da iletişim kurduklarını, taleplere kulak verdiklerini ileten Başkan Cahan, “Yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Buradaki mevcut kullanılamaz haldeki taş parkeleri arkadaşlarımız kaldırmaya başladılar. Sonrasında ise kaliteli asfalt çalışmalarımız olacak. En önemli husus ise şehrimizin merkezi dahil olmak üzere her tarafta çalışmalarımız var. Su kanal işleri, park-bahçe işleri ve...