18 / 05 / 2024

uşak emlak sektörü

uşak emlak sektörü

Uşak'taki birçok emlakçıların son dönemlerde, piyasada emlakçı kılığıyla gezen ve vergiye tabi olmadıkları için piyasanın çok altında bedellere komisyonculuk yapanlarla başı dertte.

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti!

Emlakçılar yetki belgesi zorunluluğu düzenlemesindem memnun oldukları belirtiyor. Yeni düzenleme ile emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti.

Emlak sektörü alarm veriyor: Konutta kriz derinleşiyor!

Konutta finansmana erişim zorluğu rakamlara yansıdı. Bankaların kredi musluklarını kısması ve yüksek kredi faizleri emlak sektöründe krize davetiye çıkarıyor. İnşaat sektörü temsilcileri, “Böyle sürerse pazar yüzde 30 daralır” değerlendirmesi yapıyor. İşte detaylar...

Gazze'de emlak sektöründeki zarar 25 milyon dolara ulaştı!

Gazze'de yerle bir alan binalar emlak sektöründe de büyük zarara neden oldu. Gazze saldırılarında emlak sektöründe yaşanan zararın 25 milyon dolar olduğu bildirildi.

Emlak sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Konut sektörü koronavirüs salgını sürecinde bankalar tarafından başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyalarıyla desteklendi. Peki emlak sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Pandemi emlak sektörünü canlandırdı!

Koronavirüs salgını başladığında duraklama dönemi yaşayan ABD emlak sektörü yeniden canlandı.

Koronavirüs emlak sektöründe neleri değiştirdi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını emlak sektöründe değişimlere neden oldu. Bazı şirketler de 'home office' çalışma sistemini kalıcı duruma getirdi.

Konut kredisi faizlerindeki indirim emlak sektörünü uçurdu!

Koronavirüs salgını sürecinde ‘duraklama’ dönemini yaşayan emlak sektörü, kamu bankalarının Haziran ayı başında kredi faizlerinde tarihi bir indirime gitmesiyle tekrar canlandı...

Emlak sektöründe yeni soluk: Dronlarla dijital yolculuk!

Koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında temasların sıfıra düşürülmesiyle beraber, geleneksel yüz yüze satış ve müşteri hizmetlerinin oldukça önemli olduğu emlak sektöründe bir takım zorluklarla karşılaşıldı...

New York'ta emlak sektörü yeniden faaliyete geçiyor!

New York'ta restoranlar açık havada hizmet verebilecek, mağazalar, kuaförler, emlak sektörü ve ibadet yerleri de açılacak.

Emlak sektörü çalışanları hedeflerini nasıl belirlemeli?

Gayrimenkul danışmanı Onur İrtem, emlak sektörü çalışanları için tavsiyelerde bulundu. Sektör çalışanlarına, ilk önce kendilerine bir sistem ve model bulmaya çalışmalarını ve kendilerini motive edecek olan sebepleri keşfetmelerini söyledi...

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

uşak emlak sektörü Haberi

uşak emlak sektörü

Uşak'taki birçok emlakçıların son dönemlerde, piyasada emlakçı kılığıyla gezen ve vergiye tabi olmadıkları için piyasanın çok altında bedellere komisyonculuk yapanlarla başı dertte. Simsarlar yüzünden hem emlakçılar iş kaybetmekten yakınmakta hem de yapılan ticaret sonrasında yaşadığı olumsuzlukları aktarmak üzere aradığı simsarları muhatap olarak bulamayan vatandaşların emlakçılık yapan esnafı kötülemesinden dert yanmakta.


Uşak’ta özellikle üniversitede farklı bölümlerin açılmasıyla birlikte öğrenci sayısının artması ile birlikte inşaat ve emlak piyasasında gelişmeler yaşanmasının yanı sıra bu değişim birçok sorunu da beraberinde getirdi. Herkesin her işi yapmakta ısrar etme gibi hiçte tasvip edilmeyen ve istenmeyen özellikte tutumlar da işin içine eklenince hem inşaat sektörü hem de emlak piyasası içinden çıkılmaz bir hal aldı.


İMAM, ÖĞRETMEN, BAKKAL, AYAKKABICI… HERKES MÜTEAHHİT, HERKES EMLAKÇI OLMUŞ!


Mimar, Mühendis, Müteaahit ve Emlakçıların son...