03 / 05 / 2024

Uşak Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları

Uşak Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları

Uşak'ta, Yeni Türkiye Vakfınca yaptırılan Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları, törenle açıldı. Dua okunarak yurdun açılmasının ardından protokol üyeleri, Ulubey Kanyonu'nda kurulan "cam teras"a ziyarette bulundu.

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Rusya'da ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler! 

Rusya’da bu defa Moskova ve St.Petersburg dışındaki önde gelen kentlerde ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler belirlendi. İşte o caddeler...

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Şehirlerarası otobüs biletine yüzde 40 zam: Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! 20 Temmuz 2023 otobüs bileti fiyatları!

Şehirlerarası otobüs biletlerine yüzde 40 zam: Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! 20 Temmuz 2023 otobüs bileti fiyatları...

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Uçmayan kalmasın! Havayollarında büyük fırsat! Uçak biletlerine yüzde 50’ye varan indirim

Kış tatili planlayanlar, yazını şimdiden ayarlayanlar… Bu fırsat kaçmaz. Uçak bileti kampanyalarında böylesi görülmedi. Corendon Airlines yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte tarihler ve dataylar…

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

Uçak biletlerinde tavan fiyat belli oldu! En yüksek fiyat...

Uçak biletlerinde yeniden belirlenen tavan ücret uygulamasına göre iç hatlarda ekonomi sınıfında tek yön en yüksek bilet fiyatı bin 150 lira olarak oldu.

Uçak bilet fiyatları yükselirken, satışlar azaldı! Havayolu şirketleri iç hatlara sefer yapmak istemiyor!

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesi, asgari ücretin artması, ham maddenin artması derken, tüm dünyada ulaşım maliyetleri artmış durumda. Vatandaşlar bu durumdan şikayetçi. Uçak bilet fiyatları da bu fiyat artışından nasibini almış durumda. İşte haberin devamı…

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Uşak Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları Haberi

Uşak Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları

Uşak'ta, Yeni Türkiye Vakfınca yaptırılan Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları, törenle açıldı. Törene, Uşak Valisi Ahmet Okur, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve Yeni Türkiye Vakfı Genel Başkanı Arif Altunbaş ile Başbakanlık müşavirleri Muammer Yaşar Özgül ve Mehmet Fatih Uğurlu katıldı.


Uşak'ta, Yeni Türkiye Vakfınca yaptırılan Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları, törenle açıldı. 


Dua okunarak yurdun açılmasının ardından protokol üyeleri, Ulubey Kanyonu'nda kurulan "cam teras"ı ziyaret etti.



Uşak Valisi Ahmet Okur, "cam teras"ın açılmasının ardından 11 aylık sürede 110 bin kişiyi ağırladığını ve ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz da Ulubey Kanyonu'nun, ilave tesislerle turizmde cazibe merkezi olacağını ifade...