30 / 04 / 2024

uşak kavşak projeleri

uşak kavşak projeleri

Uşak'ta şehrin içinden geçen E96 karayolunda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak amacıyla belediye tarafından yapımına başlanan battı-çıktı kavşakların ikincisi de trafiğe açıldı.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

TOKİ Uşak'ta 81 iş yerini yarın satışa sunuyor!

Türkiye’nin yatay mimarideki örnek projeleri arasında gösterilen Uşak Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 81 adet iş yeri yarın açık arttırma ile satışa sunulacak. 

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Uşak'ın yeni battı çıktı kavşağı açıldı!

Uşak'ta şehrin içinden geçen E96 karayolunda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak amacıyla belediye tarafından yapımına başlanan battı-çıktı kavşakların ikincisi de trafiğe açıldı.

Uşak'ın Stat Battı Çıktı Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Uşak Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı "15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı"nın ardından "Stat Battı Çıktı Projesi" için de ilk adımı attı.

Uşak'a kentsel dönüşümle bin 51 konut inşa edildi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin en önemli projeleri arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindiğini söyleyerek 430 bin metrekare alanda 450 milyon TL'lik yatırımla bin 51 konut inşa edileceğini belirtti.

Uşak Otogar Yolu için ilk kazma vuruldu!

Uşak'ta otogar mevkii battı çıktı projesi için ilk kazma vuruldu. Uşak'ta kent içi ulaşımda sıkışıklığı azaltmak için stat ve otogar civarında düşünülen battı çıktı kavşak çalışmalarından ilki başladı.

Uşak Huzur Park köprülü kavşak çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Huzur Park köprülü kavşak çalışmalarında sona gelindiğini, çalışmaların bitmesinin ardından bölgenin büyük bir sıkıntısının giderilmiş olacağını söyledi.

Uşak'a köprülü kavşak müjdesi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Huzurpark civarında kentin trafik akışına büyük kolaylık sağlayacak köprülü kavşak çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı açıkladı, projede hafriyat çalışmaları devam ediyor.

Manisa'nın kavşak projeleri masaya yatırıldı!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Ziyarette Manisa'nın kavşak projeleri masaya yatırıldı!

Nurullah Cahan Uşak'taki projeleri anlattı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi şantiye yılı ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi.

Uşak'ın çevreyolu sorunu çözülüyor!

Uşak'ın çevreyolu sorunu çözülüyor. Uşak'ın AK Partili Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ankara'da yaptıkları temaslar sonucu köprülü kavşak ve çevre yolu konusunda önemli gelişmeler sağladıklarını söyledi.

uşak kavşak projeleri Haberi

uşak kavşak projeleri


Uşak'ta şehrin içinden geçen E96 karayolunda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak amacıyla belediye tarafından yapımına başlanan battı-çıktı kavşakların ikincisi de trafiğe açıldı. Daha önce Otogar kavşağında yapılan battıçıktının trafiğe açılmasının ardından Stadyum kavşağında yapımına başlanılan battı-çıktı da 75 günde tamamlandı.


"GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ"


Stadyum Battı-Çıktı çalışmalarını yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Battı-çıktımızın alt kısmını şehirler arası trafiğe açtık. Ankaraİzmir yolunu kullanan sürücülerimiz, battıçıktımızın alt kısmını rahatça kullanıyor. Gayet konforlu oldu, ışıklandırmalarıyla güzel bir görüntüye kavuştu" dedi. Köprülü kavşağın üst tarafının da yılbaşına kadar tamamlanacağını belirten Başkan Cahan, Uşak'a yakışan bir doku oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Ulubey yolundaki çalışmalardan da bahseden Cahan, yolu trafiğe açtıklarını ve kaldırım çalışmalarının sürdüğünü, yılbaşına kadar tamamlanması için çalışmaların hızla devam ettiğini ifade etti. Başkan Cahan, "Şehir...