06 / 05 / 2024

Uşak yatırımları 2016

Uşak yatırımları 2016

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın çok yakın bir gelecekte sosyal alanlarıyla da örnek bir şehir olacağına dikkat çekti.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

İnşaatta stoklar eridi! Yeni yatırımlar hızlandı!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de gölgesinde bıraktı. İnşaat sektöründe salgının etkilerinin azalmasıyla beraber hareketlilik başladı. Sektörde stoklar tükendi, yeni yatırımlar için atağa geçildi.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

İstanbul'da otel yatırımları hızlandı!

Yeni otel yatırımları Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da hız kesmiyor. 'Yatırım niyeti beyanı' olarak kabul edilen teşvik belgesine bağlanan komple yeni otel proje sayısı da bunu ortaya koyuyor. 

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

Rusya'da emlak yatırımlarına Kovid-19 freni!

Koronavirüs Rusya'da emlak yatırımlarının ertelenmesine sebep oluyor. Şirketlerin çoğu projeleri erteliyor ya da tamamen vazgeçiyor...

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Ali İlhan AK, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali İlhan AK görevinden ayrıldı...

Uşak yatırımları 2016 Haberi

Uşak yatırımları 2016

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın çok yakın bir gelecekte sosyal alanlarıyla da örnek bir şehir olacağına dikkat çekti. Uşak Belediyesi kentin gelişimi ve “Yeni Uşak” hedefine ulaşmak için kapsamlı bir çalışma sürdürüyor. Şehrin güzelleşmesi için var gücüyle projelerini sürdüren Belediye, kentin geleceğinde sosyal alanların var olmasını da önemsiyor. Yapımı devam eden mega projelerin bitmesinin akabinde sosyal alanların sayısı artacak. Ayrıca bu konuda yeni özel çalışmalar da yapılarak kentin örnek bir şehir olması sağlanacak.


Uşak’ta değişimle birlikte sosyal alanların varlığının da önemli olduğunu bildiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizin güzel geleceği için ve mutlu bir Uşak için durmaksızın çalışıyoruz. İlimizin en büyük eksikliklerinin arasında yer alan sosyal alan sıkıntısını da bu bağlamda önemsiyoruz. Ekibimizle birlikte bu noktada tüm planlamalarımızı yaptık....