05 / 05 / 2024

uşaklı mimarlardan açıklama

uşaklı mimarlardan açıklama

Dünya Mimarlar Günü için bir araya gelen Uşaklı Mimarlar, “Kentimiz için düşüncelerini “ açıkladılar. Bu açıklamada şu görüşler kamuoyuna duyuruldu....

İzmir'in yüzde 70'inin dönüşüme ihtiyacı var! Uzmanlardan korkutan açıklama geldi!

İzmir'de 60 ile 70 oranında kentsel dönüşüme  ihtiyaç olduğu belirtilirken uzmanlardan peş peş korkutan açıklama geldi.

2024 asgari ücreti ne zaman açıklanacak? Beklenen açıklama yapıldı mı?

Ülkemizde milyonların merakla beklediği 2024 senesi asgari ücretinin ne zaman açıklanacağı belli olduğu kaydedildi. Buna göre açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını belirtti. İşte haberin detayları...

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Ziraat Bankası'ndan büyük bomba gibi açıklama. Acil bakın

Ziraat Bankası tarafından vatandaşları ilgilendiren çok önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından verilecek kredinin miktarı hayli yüksek. Nakit para arayışındaki vatandaşların bakmasında fayda olduğu ifade edildi.

İslam Memiş'ten fişek gibi açıklama geldi! Gümüş net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş ile ilgili fişek gibi açıklama geldi. Gümüş fiyatları net bu kadar olacak. Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Dolar 36 TL mi olacak? İngiliz Yatırım Bankası'ndan öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin aklı başından gidecek

İngiliz yatırım Bankası Standart Charteted doların 36 TL olacağına dair açıklama geldi. Peki dolar 36 TL mi olacak? Görenlerin aklı başından gidecek.

Peş peşe açıklanan kampanyalara bir yenisi eklendi! BİM’den 500 ürün için vatandaşı bayram ettirecek açıklama geldi!

Türkiye’de en fazla tercih edilen zincir marketlerden BİM de indirim kampanyası furyasına dahil oldu. Şirketin ocak ayı için duyurduğu açıklama ise vatandaşı bayram ettirecek. BİM, bu kampanya ile bakın vatandaşı nasıl sevindirecek…

Dolar için en dip rakamı açıklayan Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama! 80 lira birden fırlayacak...

Dolar ile ilgili yapmış olduğu en dip tahminlerle tanınan Ekonomist Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama geldi.

Dolarda kıyamet kopacak! 1 dolara neler olacağına inanamayacaksınız, resmi bir açıklama geldi

Amerika Birleşik Devletleri'nde enflasyonun yüksek seyretmesi faizlerin artırılmasına neden oluyor. Ünlü kredi kuruluşu FED'den de konuya ilişkin bir açıklama geldi. FED, enflasyonun kabul edilemez derecede yüksek seyrettiğini ifade etti.

Bitcoin için korkutan açıklama: 2024 yılına kadar toparlanması imkansız! Kripto para yatırımcıları şokta!

Bitcoin ve kripto para piyasasındaki büyük kayıp yatırımcılarını şoka uğrattı. Bitcoin 21 bin doların altını test ederken uzmanlardan korkutan açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

uşaklı mimarlardan açıklama Haberi

uşaklı mimarlardan açıklama

 Dünya Mimarlar Günü için bir araya gelen Uşaklı Mimarlar, “Kentimiz için düşüncelerini “ açıkladılar. Bu açıklamada şu görüşler kamuoyuna duyuruldu: “Mimarlar Odası Uşak Temsilciliği olarak Kentimizle ilgili onlarca sorundan öne çıkanları burada kamuoyu ile paylaşmak istemekteyiz. 1.- Uşak Kentinin acilen bütüncül bir plana gereksinimi vardır. yerel yönetimlerin kamu ve toplum yararını, kentsel kimlik, doğal ve kültürel değerlere saygılı ve çağdaş-bilimsel anlamda planlama yaklaşımını esas alması gerekmektedir. Her yönetim değiştiğinde Hastane, Adliye, otogar, müze , okul vb. Kamusal alanların rant avantajı olmaktan çıkarılması gerekmektedir. 2.- Eski Uşak Devlet ve SSK Hastane alanlarının kullanımının Uşak kentinin geleceği düşünülerek , yeşil ve sosyal alanlara tahsis edilebilmesi için tüm kent halkı ve yöneticileri ile birlikte mücadele etmeliyiz. 3.- Başta Stad kavşağında yasalara uygun...