02 / 05 / 2024

uşakta dönüşüm

uşakta dönüşüm

Uşak Belediye Başkanı Cahan, kent merkezinde olduğu gibi köylere ulaşımda da belediye imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Başkan Cahan, "Uşak'a olan aşkımız nedeniyle en ücra köye gidecek hizmeti bile önemsiyoruz" dedi.

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" programında konuştu ve "Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli" diyerek kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

Kentsel dönüşümde projelere 'sigorta zorunluluğu' önerisi! Dönüşüm nasıl yapılmalı? 

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüm ve konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Nasıl hızlandırılmalı? İşte ayrıntılar...

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aktaş ve Özcan Aktaş ortaklığında kuruldu.

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

İzmir Konak'ta hasarlı ve riskli yapıların dönüşümünde hak kaybı yaşanmayacak! 

İzmir Konak Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında alınan karar doğrultusunda kentteki hasarlı ve riskli yapıların hak kaybına uğramadan dönüşümüne ilişkin önerge kabul edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen, bugünkü köşe yazısında söz konusu önergeyi kaleme aldı. 

Bursa'da büyük dönüşüm hız kesmiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 600 bin konutun bulunduğu şehirde riskli 70 bin konut tespit edildiğini, şehrin geleceğini tehlikeye atmadan kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çevirmeden 6-7 mahallede acil 20 bin konutla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi.

Ankara Aktaş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediyesi, Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı.

uşakta dönüşüm Haberi

uşakta dönüşüm

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent merkezinde olduğu gibi köylere ulaşımda da belediye imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Başkan Cahan, "Uşak'a olan aşkımız nedeniyle en ücra köye gidecek hizmeti bile önemsiyoruz" dedi.  Belediye ve İl Özel İdaresi ortaklığında Ekim ayında yapımına başlanan Karlık asfalt yolu tamamlandı. Bu çalışmayla kent merkezinde ve ana yollardaki gibi konforlu bir yol köy halkına hediye edildi. Yolun açılışında konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent merkezi gibi köy yollarının da kaliteli ve modern olmasını önemsediklerini belirtti. Cahan, şunları söyledi: "Biz bu kentin her yerine aşık olarak büyüdük. Bu aşkla kentimizi en modern ve yaşanabilir şehirler arasına getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Şehrimizin merkezinde çalışmalarımız sürüyor. Şantiye yılı ilan ettiğimiz 2015'te yeni araçlarımızla kentin yollarında radikal değişimler...