03 / 05 / 2024

üsküda villa fiyatları

üsküda villa fiyatları

Asrın projesi Marmaray 'ın hizmete girmesiyle ve hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmalanyla Üsküdar 'da konut fiyattan yükselmeye başladı. Ev sahiplerinin beklentileri de git gide artmaya başladı

Villapark Gelibolu'da son 7 villa! Villapark Gelibolu fiyat listesi 2022!

Villapark Gelibolu projesinde satışta olan son 7 villa kaldı. Villapark Gelibolu'da villa fiyatları kaç lira? İşte Villapark Gelibolu projesiyle ilgili detaylar...

Muğla'da villa fiyatları Avrupa ile yarışıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle Muğla'ya göçler bir hayliyle arttı. Artan talep ile birlikte bölgedeki villa fiyatları Avrupa ile yarışır hale geldi. 

Koronavirüs İstanbul'da konut fiyatlarını artırdı mı?

Koronavirüs salgını konut trendlerinde değişikliğe sebep oldu. Salgın sürecinde izole olmak isteyen ve kalabalıktan kaçmak isteyen vatandaşlar, villa tipi konut arayışlarını artırdı. Peki İstanbul çevresinde hangi ilçelerde konut arayışı arttı? Koronavirüs İstanbul'da konut fiyatlarını artırdı mı?

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi ile ev sahibi olunuyor. Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede bulunan proje 960 konut ve İş merkezinden oluşuyor. 

Londra’da konut fiyatları yıllık bazda yüzde 0,7 azaldı!

İngiltere'nin başkenti Londra'da konut fiyatları Mart ayı içerisinde yıllık bazda yüzde 0,7 oranında azaldı. 

Mars 19'da lansman fiyatları 437 bin TL'den başlıyor!

Firuzköy-Avcılar'daki Mars 19'da lansman fiyatları 437 bin TL'nden başlangıç gösteriyor..

İstanbul'da konut fiyatları 2017'de yüzde 13 arttı!

Endeksa'nın 2017 yılında Konutta En Fazla Değer Artışı Olan İller ve İlçeler araştırmasına göre, 2017'de İstanbul'da konut fiyatları yüzde 13 oranında arttı!

Kartal’da konut fiyatları artacak!

Oturum ve yatırım için İstanbul’un en avantajlı semtlerinden biri olan Kartal hızla değerleniyor. Kartal'da konut fiyatları yükselişe geçecek.

Rihanna, Cannes’da villa aldı!

Barbados asıllı ABD'li ünlü şarkıcı Rihanna, gayrimenkul yatırımları ile gündemden düşmüyor. Rihanna, Cannes’da villa aldı.

Sur'da ev fiyatları 1 milyondan başlıyor!

Diyarbakır Sur'da ev fiyatları  1-3 milyon lira arasında değişirken, kiraları ise 5-15 bin liradan başlıyor.İşletmecilerin ilgi gösterdiği tarihi evler, kafe, restoran olarak ya da sanatsal faaliyetlerde kullanılıyor.

İstanbul'da gayrimenkul fiyatları en çok artan 10 ilçe!

İstanbul’da gayrimenkul fiyatları önemli oranda artıyor. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı 3 bin 700 TL’lere ulaştı. İşte, İstanbul'da gayrimenkul fiyatları en çok artan 10 ilçe...

Yeşilyaka Su Büyükçekmece villa fiyatları!

Yeşilyaka Su Büyükçekmece villa fiyatları 1 milyon 690 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV avantajı bulunan proje Mesa Mesken ve Nurol İnşaat imzası taşıyor...

Folkart Boyalık Çeşme villa fiyatları!

36 adet rezidans daireden meydana gelen Folkart Boyalık Çeşme projesi rezidans yaşamının ayrıcalığını Çeşme’de de yaşamak isteyenler için tasarlandı.  İşte Folkart Boyalık Çeşme villa fiyatları...

üsküda villa fiyatları Haberi

üsküda villa fiyatları


Marmaray'ın hizmete girmesiyle ve hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmalanyla Üsküdar'da konut fiyattan yükselmeye başladı. Ev sahiplerinin beklentileri de git gide arttı. İstanbul'un Üsküdar ilçesinde emlak fiyatları Marmaray'ın hizmete girmesiyle ve hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla artmaya başladı. 


Hurriyetemlak.com'un emlak endeksine göre, Üsküdar'da son 1 yılda yaklaşık yüzde 18 oranında artan satılık konut fiyattları şu an metrekaresi 2.682 TL seviyelerinde. 


Kiralık dairelerde ise ortalama metrekare fiyatı 12 TL. 

Üsküdar'da Marmaray inşaatının kalkması ve ulaşımın rahatlamasıyla fiyatlar yukarı doğru ivme kazandı. Özellikle Sirkeci aksı, bölgeye ulaşım açısından büyük kolaylık getirdi. Bölgede hizmet veren gayrimenkul danışmanlanna göre, ev sahiplerinin fiyat beklendisi git gide yükseliyor. 


Özellikle Çengelköy, Beylerbeyi ve Sultantepe gibi semtlerdeki kentsel dönüşüm çalışmalannın başlamasıyla beklentiler artarken, ulaşımın da kolaylaşmasına bölge değerine değer katıyor. İlçede evlerini...