29 / 04 / 2024

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen

Çamlıca Tepesi'ndeki yapılan çalışmaları anlatan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen müjdeyi şu sözlerle verdi: "2016 yılı sonunda tüm televizyon vericileri kaldırılacak, yeşil alan daha da genişleyecek."

Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu Eylül'de açılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen: "Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak. Projeler hizmete geçtikten sonra da Üsküdar'daki emlak fiyatları yeniden yüzde 30-40 düzeyinde artacak" dedi.

Büyük projeler Üsküdar'da arsa fiyatlarını artırdı!

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar`ı cazibe merkezi yaptı.Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.

Üsküdar Belediyesi'nin istihdam projesi anlatıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin ilçedeki işsizlik oranını azaltmak için kurduğu Üsküdar İstihdam Merkezi (ÜSİM), 200 bin üye ile 2 milyondan fazla adaya hizmet veren eleman.net adlı siteyle protokol imzaladı.

Hilmi Türkmen: cami projesinde sulh sağlandı!

Haftalardır tartışılan cami projesinde sulh sağlandığını açıklayan Başkan Türkmen, “İletişimi başaramadık. İnşaat daha başlamadan bölge halkına anlatmamız, paylaşmamız gerekirdi. Hata yaptık. Bu süreç bizim için bir tecrübe oldu” dedi.

Yalılardan emlak vergisi alınacak! Yasa çıktı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Boğaz kenarındaki yalılardan emlak vergisi alabilmek için yasanın çıkarıldığını belirtti. Binalar veya işyerleri boş ise vergi ödenmesine gerek kalmayacak.

Üsküdar Belediye Başkanı: Validebağ sakinleriyle anlaştık!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Validebağ'a dışarıdan gelip ortalığı karıştırmak isteyenler oldu. Kaymakam Mustafa Güler Bey'in de katıldığı toplantıda, mahalle sakinleriyle oturup zaten anlaştık" dedi.

Hilmi Türkmen: Caminin koruyla bir alakası yok!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Validebağ'da yapılması planlanan caminin arsasında bir tane ağaç olmadığını ve yakın bir zamana kadar buranın site sakinleri tarafından otopark olarak kullanıldığını söyledi...

Japon mimar adayları Üsküdar'da!

​Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Japonya'dan gelen mimarlık bölümü öğrencilerine, Kız Kulesi sembollü kolye hediye etti. Üsküdar'ın Shibuya Belediyesi ile kardeş olduğunu ve adının bir caddeye verildiğini öğrenen öğrenciler hem sevindi hem şaşırdı

Üsküdar Belediye Başkanı'ndan Validebağ açıklaması...

Validebağ Korusu'nun girişine yapılması planlanan cami ile ilgili olarak konuşan Üsküdar Belediye Başkanı, "Cami korunun dışında, belediyemize ait tapulu arsamızda. Yeşil alanla ilgimiz yok" dedi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

Üsküdar'da 5 yılda 50 bin bağımsız bölüm yenilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, son 10 yılda Üsküdar'da 30 bin bağımsız bölüm yenilediğini ve 5 yılda da en az 50 bin bağımsız bölümü yenileyeceklerini açıkladı. 

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Üsküdar Belediye Başkanlığı'ndan 148 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çekmeköy ilçesinin Ömerli mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 817 bin 920 TL olarak belirlendi. 

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Üsküdar Belediyesi ilçedeki esnaftan 2 ay kira ve ecrimisil ücreti almayacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı açıklamada taksi durakları ve küçük esnaf dahil ilçedeki tüm kira ve ecrimisil alacaklarını 2 ay boyunca almayacaklarını duyurdu.

Üsküdar farklılığını kaybetmeden dönüşüyor!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Hilmi Türkmen, " Bina bazlı kentsel dönüşüm yapılmasına karşıyız" dedi…

Üsküdar Kirazlıtepe kentsel dönüşümde inşaat başladı!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, "İlk etapta 501 konut, 48 dükkanın temelini atıyoruz ki projenin tamamı yaklaşık bin 900 bağımsız bölüme tekabül ediyor. İnşallah etap etap onların da temelini atacağız." dedi...

Hilmi Türkmen’den Üsküdar’a 41 dev proje!

Üsküdar Belediye Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı 41 dev projesini açıkladı.

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

Üsküdar'a 5 yılda 41 dev proje kazandırılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar’a 41 kere maşallah" dedirtecek yeni dev eserlerini 27 Şubat Çarşamba günü açıklayacak...

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Haberi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen

 Çamlıca Tepesindeki televizyon ve radyo vericilerinin kaldırılma çalışmaları hızla sürüyor. Çamlıca Tepesi'ndeki yapılan çalışmaları anlatan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen müjdeyi şu sözlerle verdi: "2016 yılı sonunda tüm televizyon vericileri kaldırılacak, yeşil alan daha da genişleyecek."

ÖZLENEN GÖRÜNTÜ GERİ GELİYOR 

Yeditepe İstanbul'un sayılı seyir teraslarından biri olan Çamlıca Tepesi'ndeki görüntü kirliliğine neden olan radyo ve televizyon vericileri bu yıl yapılacak olan çalışmalarla ortadan kaldırılacak ve Çamlıca Tepesi özlenen görüntüsüne kavuşacak. 

Gazetecilerle birlikte Çamlıca Tepesi'ni gezen ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Hilmi Türkmen, "Artık sona doğru yaklaştığımızın müjdesini vermek istiyorum. 2016 yılı bitmeden Büyük Çamlıca Tepesi'ndeki anten kirliliği tamamen ortadan kaldırılıyor. Şu an Küçük Çamlıca Tepesi'ndeki, tüm anten kulelerini tek bir çatı altında toplayacak olan anten inşaatı hızla devam ediyor. Temeli ve...