17 / 05 / 2024

Üsküdar Ekrem Koçak Atletizm Kompleksi adres Üsküdar Ekrem Koçak Atletizm Kompleksinde son durum

Üsküdar Ekrem Koçak Atletizm Kompleksi adres Üsküdar Ekrem Koçak Atletizm Kompleksinde son durum

Ekrem Koçak Atletizm Pisti'nin modernizasyon çalışmaları devam ediyor.İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Ekrem Koçak Pisti'nin modernizasyonunun 2016'da bitirileceğini söyledi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm vatandaşın lehine olacak! Bu mahallelere müjde geldi: Akıllı dönüşüm başlıyor!

CHP'nin adayı, İBB iştiraki Şehir Hatları A.Ş'nin Genel Müdürü Sinem Dedetaş, Üsküdar Belediye Başkanı oldu. Dedetaş, ilçedeki planlarını ve kentsel dönüşüm çalışmalarını tek tek anlattı. İşte o açıklamalar..

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Üsküdar Kız Kulesi Konakları'nda tartışma yaratan villa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Can Akın Çağlar, 2018'de Üsküdar Kız Kulesi Konakları’ndaki ipotekli villayı, 2018’de bir bankadan 12 milyon liraya satın almıştı. Villanın değeri şu anda 80 milyon TL.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Üsküdar Tibaş Parkı'nda durdurma kararı verilen inşaat devam mı ediyor?

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

İBB Üsküdar'daki kaçak yapıyı mühürledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Acıbadem'de bulunan, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfına tahsisli alandaki inşaatı, İmar Planı'na aykırı olduğu gerekçesiyle mühürledi. 

Reysaş GYO Üsküdar Bulgurlu'dan gayrimenkul aldı!

Reysaş GYO'nun Ak Finansal Kiralama'dan kiraladığı İstanbul Üsküdar Bulgurlu Mahallesi 60 ada 24 parsel üzerindeki 687 metrekarelik gayrimenkulün taksitleri vade bitiminden önce ödendi. Söz konusu gayrimenkul yeniden Reysaş GYO portföyüne dahil edildi...

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

Üsküdar Esentepe Camisi'nin yerine yenisi yapılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Üsküdar Kirazlıtepe'de riskli olduğu için yıkılan Esentepe Camisi'nin yerine yenisinin yapılacağını açıkladı. Turan ''Can güvenliği söz konusu olduğu için orası yıkıldı. Daha güzelini yapacağız'' şeklinde konuştu.

Üsküdar, mega projelerle merkez konumuna geldi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Üsküdar'ın boğaz mahallelerinde 30 yılı aşkın süredir süren imar planı sona erdirildi. Böylece Üsküdar'ın mahalli dokusunu bozmayacak şekilde kentsel dönüşüm uygulamalarına geçilmesinin önündeki en büyük engel ortadan kalktı." dedi.

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Üsküdar’da kaçak kafe iddiası!

Üsküdar Çamlıca Libadiye Caddesi'nin Şeker Maslak Sokağı ile kesiştiği köşede bulunan alan üzerinde kafe inşaatı başladı. CHP’li Hüseyin Sağ, kafenin kaçak olarak inşa edildiğini iddia etti.

Üsküdar'da plan kotları düzenlemesi yeniden gündemde!

Üsküdar'da dönüşümün önünü açmak ve kaçak yapılaşmayı önlemek için 16 mahallede toplam 270 bin kişiyi ilgilendiren plan değişikliği İBB Meclisi’nde onaylanmıştı. Ancak bu plan yeniden görüşülecek.

Üsküdar Ekrem Koçak Atletizm Kompleksi adres Üsküdar Ekrem Koçak Atletizm Kompleksinde son durum Haberi

Üsküdar Ekrem Koçak Atletizm Kompleksi adres Üsküdar Ekrem Koçak Atletizm Kompleksinde son durum

Birçok ünlü atletin yetişmesinde rol oynayan Üsküdar Burhan Felek Spor Kompleksi'ndeki Ekrem Koçak Atletizm Pisti, yakın bir gelecekte tüm spor severlerin yararlanabileceği bir atletizm kompleksi olarak hizmet verecek.



Yıllarca atletizme hizmet verdikten sonra 2013 sonunda yenilenmesi için yıkılan Ekrem Koçak Pisti'nin modernizasyonunun 2016'da bitirileceğini söyleyen İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İstanbul'un çok yönlü, çağdaş bir atletizm kompleksine kavuşacağını ifade etti. Koç, “Atletizm pisti tribün inşaatı, iş programı kapsamında belirtildiği şekilde tarihlere uygun olarak devam etmektedir. Ülke sporunun gelişmesinde antrenör-sporcu ve tesis faktörlerini bütünüyle ele alıyoruz. Bu tesislerde kuracağımız sistem ile birlikte, olimpik sporcu ruhu, bilgi, beceri ve başarısına sahip sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.



DEV ATLETİZM KOMPLEKSİ

1995 yılında hizmete açılan ve o yıldan bugüne kadar birçok önemli...