04 / 05 / 2024

Üsküdar Meydanı trafiğe kapatılıyor mu

Üsküdar Meydanı trafiğe kapatılıyor mu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Çavuşderesi ıslah çalışmaları nedeniyle bu akşam 22:00 itibariyle Üsküdar Meydanı'nın bir kısmının trafiğe kapatılacağını duyurdu. Üsküdar Meydanı'nda ulaşım alternatif yol ve koridordan sağlanacak.

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi, 220 milyon TL'lik bina ve 60 milyon TL'lik arsa satacak!

Üsküdar Belediyesi, ek bütçe teklifi hazırladı ve belediye meclisine sundu. Ek bütçenin, 220 milyon liralık bina ve 60 milyon liralık arsa satışlarından karşılanacağı açıklandı...

Üsküdar İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Üsküdar İskelesi'ne Ait 1/5000 Ölçekli Ve 1/1000 Ölçekli Üsküdar Meydanı Ve Yakın Çevresi Nazım Ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları çeşitleniyor. İlçede dönüşüm başlatılan ve dönüşüm için hazırlık yapılan mahallelerin sayısı artıyor...

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Üsküdar'daki 10 bloklu siteye kentsel dönüşüm şoku!

İstanbul Üsküdar’da 10 bloklu bir siteye tebligat gönderen ilçe belediyesi, 380 evden bir gün içinde eşyalarıyla birlikte evlerini tahliye etmelerini istedi. 

Üsküdar Belediyesi'nce restore edilen tarihi yapılar mecliste!

Üsküdar Belediyesi tarafından restore edilen tarihi yapılara dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mesut Özil Üsküdar'da ev yaptırıyor!

Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olan yıldız futbolcu Mesut Özil, Üsküdar Kısıklı'da ev yaptırıyor. Kısa süre içerisinde buraya yerleşecek olan Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile komşu olacak.

İş GYO Üsküdar arsası değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi, 725 ada, 18 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Üsküdar Kuzguncuk'taki arsaya yönelik iddialara cevap!

 Vakıflar Genel Müdürlüğü, Üsküdar Kuzguncuk'taki bir arsanın kiralanmasıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümde son durum!

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İlçedeki çalışmaları koronavirüs de durduramadı. Bölge sakinleri inşaatta maskesiz 100'e yakın işçinin çalıştığını belirtti..

Üsküdar'da tarihi sarnıca kepçe!

İstanbul'da, tarihi sarnıçların bulunduğu alanda, alınan karara uyulmayarak denetim olmadan kepçeyle çalışmalara başlandı. Üsküdar'da iki adet tescilli sarnıcın bulunduğu alana iş makineleriyel izinsiz girildi.

Üsküdar Meydanı trafiğe kapatılıyor mu Haberi

Üsküdar Meydanı trafiğe kapatılıyor mu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamaya göre Üsküdar Meydanı bugün saat 22:00’den itibaren kısmen trafiğe kapatılacak, araç ve yaya ulaşımı alternatif yol ve koridordan sağlanacak.


Üsküdar Çavuşderesi ıslah çalışmalarının 1.Etabı süresince; Marmaray İstasyonu önünde ikişer şeritli sahil yolu, şantiye alanı nedeniyle daralacağından, 1 gidiş, 1 geliş  olarak çalışacak. 


Harem istikametinden gelip Beykoz istikametine gidecek olan araçlar  Marmaray  İstasyonu,  Mihrimah Sultan Camii ve Üsküdar Sahil Yolu arasında oluşturulacak olan dönel adayı kullanarak yeniden sahil yoluna bağlanacak. 


Ahmediye Meydanından gelip Harem istikametine gidecek olan araçlar ile Selmani Pak Caddesi’nden gelip Ahmediye Meydanı yönüne dönecek olan araçlar aynı dönel adayı kullanarak gitmek istedikleri istikametlere gidebilecek.


Üsküdar Meydanı dereler ıslah projesi etapları için tıklayın!


Emre Kulcanay /...