04 / 05 / 2024

Üsküdarda 2b sorunu olan evlere tapu teslimi

Üsküdarda 2b sorunu olan evlere tapu teslimi

Üsküdar'da 2B sorunu olan taşınmazların tapuları hak sahiplerine dağıtıldı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, burada yaptığı konuşmada, 2B'li olan evlerin tamamının tapusunu vermek için ekip olarak yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi.

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Murat Kurum: 2B sorununu mutlu sonla bitirdik!

Üsküdar Kirazlıtepe'de önemli açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yaklaşık 15 bin vatandaşımızı ilgilendiren 2B problemimizi halletmiş olduk" dedi.

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

İzmir Sarnıç'taki 2B arazilerinin fiyat sorunu TBMM'de!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç bölgesinde bulunan 2B arazilerinin satış fiyatlarının azaltılması talebi TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, fiyatların indirilmesi için bir çalışma yapılıp yapılmayacağını sordu...

İstanbul-İstanbul projesindeki 2B sorunu çözülüyor!

Yapı Kredi Koray GYO İstanbul-İstanbul projesi kapsamındaki 2B arsaların devralınmasına ilişkin tebligat hakkında açıklama yaptı.

Antalya Döşemealtı'ndaki 2B arazi sorunu mecliste!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki 2-B arazilerinde yaşanan tapu sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Göçerler'in 2B sorunu çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada “Göçerler Mahallesi’ne tarihinde bu kadar hizmet asla yapılmamıştır. Bu bir rekor olarak kayıtlara girecektir” dedi.

Beykoz Ayazma mevkiindeki 2B sorunu meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi Ayazma mevkiindeki yerleşim alanlarının 2/B kapsamı dışında tutulması ve tapu tahsis belgeleri iptal edilen vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı..

Mersin'de yaşanan 2B sorunu TBMM'de!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin'deki 2B arazilerinin yüksek fiyat sorununu TBMM gündemine taşıdı. Şimşek ayrıca, 2B sürecindeki bürokrasinin hızlandırılmasını talep etti..

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nin imar sorunu TBMM'de!

Üsküdar'a bağlı Yavuztürk mahallesinin imar sorunu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM toplantısında konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Üsküdar'ın tapu sorunu meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Üsküdar'ın imar ve tapu sorununu Nisan ayından sonra tekrar Meclise taşıdı. TBMM toplantısında söz alan Tanal, halkın mağduriyetini dile getirdi.

Üsküp'teki 71 binada dayanıklılık kontrolü yapıldı!

Üsküp Deprem Mühendisliği Enstitüsü, yapılan açıklamada, binaların dayanıklılık sorunu olmadığını belli odalarda meydana gelen hasarlar yüzünden bu oda veya sınıfların kullanıma kapatıldığı belirtildi. Tefeyyüz ilkokulunda da bir sınıfın güvenlik açısından kapatıldığı öğrenildi.

Üsküdar'da 2B sorunu olan evlerin tapuları dağıtıldı!

Üsküdar'da 2B sorunu olan taşınmazların tapuları hak sahiplerine dağıtıldı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, burada yaptığı konuşmada, 2B'li olan evlerin tamamının tapusunu vermek için ekip olarak yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi.

Üsküdarda 2b sorunu olan evlere tapu teslimi Haberi

Üsküdarda 2b sorunu olan evlere tapu teslimi

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, 2B sorunu olan taşınmazların tapuları hak sahiplerine dağıtıldı.


Yavuztürk Mahallesi'nde 28 yıldır 2B sorunu olan evlerin tapu dağıtımı ile yapımı tamamlanan Yavuztürk Fatih Camisi'nin açılış töreni düzenlenen iftar programıyla yapıldı.


Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, burada yaptığı konuşmada, 2B'li olan evlerin tamamının tapusunu vermek için ekip olarak yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve bütün hak sahiplerine tapularını verecelerini aktardı.


Yavuztürk'ün tapu sorununun iftar sofrasında son bulmasının kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirten Türkmen, "Bugün iftar programımızda sadece 2B sorunu olan evlerimizin tapusunu dağıtmayacağız. Aynı zamanda bugün bir buçuk yıl önce temelini atıp inşaatına başladığımız ve ismini de tarihten alan Yavuztürk Fatih Camisi'nin açılışını yapacağız. Üsküdar’da 2B alanına girip de tapusunu alamayan hiçbir vatandaşımız kalmayacaktır. Tapuları kısım kısım...