04 / 05 / 2024

Üsküdarda meyve ağaçlarının olduğu alana otel mmi yapılacak

Üsküdarda meyve ağaçlarının olduğu alana otel mmi yapılacak

Üsküdar'da meyve ağaçlarının bulunduğu 18 dönüm araziye otel inşaatı için ağaç katliamı yapıldı. İstanbul Altunizade'de Oymacı Sokak'taki 18 dönümlük arazi için açılan davada Bölge İdare Mahkemeleri vatandaşların lehine karar verdi.

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Zeytinburnu'nda yıkılacak askeri lojmanlardaki ağaçlar, millet bahçesinde korunacak!  

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Zeytinburnu Askeri Lojmanlarında yer alan ağaçların tamamını koruyacağız. Çünkü buradaki ağaçların hepsi millet bahçesi için vazgeçilmez unsurlardır'' dedi.

Tavuk Dünyası 200'üncü restoranını Üsküdar'da açtı!

Tavuk Dünyası, 2019 hedefleri dahilinde yeni şube yatırımlarına hızla devam ediyor. Firma Türkiye’de bulunan 200. restoranının kapılarını İstanbul’un en eski ve nezih semtlerinden olan Üsküdar’da açtı.

Seda Çağlar İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Montaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seda Çağlar İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Montaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Çağlar tarafından kuruldu. 

Kentsel dönüşümde ağaçların yerleri değiştirilebilir!

İstanbul’da kentsel dönüşüm nedeniyle kesilen ağaçlar, 2 gün içerisinde benzer toprak ve yağış özelliklerinin olduğu yerlere dikilebiliyor.

Belgrad Ormanı'ndaki ağaçlar neden işaretlendi?

Belgrad Ormanı’nda onlarca ağacın işaretlendi. Sosyal medyada ağaçların kesileceği iddiası ortaya atıldı. İşaretlemelerin ormanın içinden geçecek ‘Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı’ projesi nedeniyle yapıldığı ileri sürüldü.

Azerbaycan ve Iran demiryolu ağları birleşiyor!

Azerbaycan ve iran demiryolları ağlarını birleştirecek Astara nehiri üzerinden geçerek Azerbaycan Astara ve İran Astara şehirlerini birleştirecek köprü inşaatı için bugün temel atma töreni düzenlenecek.

RE/MAX gayrimenkule bakış açılarını değerlendirildi!

RE/MAX ve Marketagent.com, Avrupalılar ve Türklerin gayrimenkul alışkanlıklarını araştırdı. Gerçekleştirilen araştırmaya göre Avrupalıların yüzde 85’i ülkelerinde barınma fiyatlarını pahalı buluyor. Türkiye’de bu oran yüzde 95 seviyesine kadar çıkıyor.

Üsküdar'da meyve ağaçlarının olduğu araziye otel mi yapılacak?

Üsküdar'da meyve ağaçlarının bulunduğu 18 dönüm araziye otel inşaatı için ağaç katliamı yapıldı. İstanbul Altunizade'de Oymacı Sokak'taki 18 dönümlük arazi için açılan davada Bölge İdare Mahkemeleri vatandaşların lehine karar verdi.

İbrahim Çağlar'ın The İstanbul Merter projesi başladı!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar tarafından kurulan Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin Merter'de yeni ofis projesine başlayacağını geçtiğimiz yıl duyurmuştuk. The İstanbul Merter adıyla sunulan projede satışlar başladı.

Ulaşım ağlarının gelişimi ses perdesi zorunluluğu şartını getirmeli!

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir Türkiye'deki gelişen ulaşım ağlarının faydaları ve olumsuz yönü olan çevreye verdiği gürültü kirliliği hakkında değerlendirmede bulundu.

TÜBİTAK Marmara Teknokent yatırımcılarını buluşturacak!

Martek, kasım ayında gerçekleştireceği Demo-Day (sunum günü) organizasyonu ile girişimci ve yatırımcıların bir araya gelmesi sonucu oluşacak web portalına mevcut yatırımcı ağlarını da ekleyerek, yeni girişimciler ve yatırımcılar için ürünlerinin sergilenm

Yağız Mehmet Çağlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağız Mehmet Çağlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de Ahmet Mehmet Çağlar Müdürlüğü'nde kuruldu.

Üsküdarda meyve ağaçlarının olduğu alana otel mmi yapılacak Haberi

Üsküdarda meyve ağaçlarının olduğu alana otel mmi yapılacak

Üsküdar'da meyve ağaçlarının bulunduğu 18 dönüm araziye otel inşaatı için ağaç katliamı yapıldı İstanbul Altunizade'de Oymacı Sokak'taki 18 dönümlük arazi için açılan davada Bölge İdare Mahkemeleri vatandaşların lehine karar verdi. Ancak vatandaşların Danıştay'da kaybetmesinden sonra arazi Vakıflar Genel Müdürlüğüne geçti. 17.750 metrekarelik arazi ihale usulüyle Arap sermayeli bir firmaya verildi. 


BENİ CEZALANDIRIYORLAR 

Skandal gazete ve televizyonlar kanalıyla duyuran Salih Yıldırım, kendisinin de hukuksuz bir şekilde çıkarılmak istendiğini söyledi. Yıldırım, "Para vererek burayı aldım. 

Evim, ağaçlarım ve kuşlarım var. Bir arkadaşımın cenazesi için Urfa'ya gittim. 

Döndüğümde evimi yıkmışlar, ağaçlarıma da zarar vermişler. Ne mahkeme kararı var ne de tebligat" diyerek feryat etti. 

Asırlık ağaçlar kesilecek İhalenin ardından paha biçilmez arazinin çevresini demir bariyeıierle kapatan firma görevlileri sondaj çalışmalarına başladı. Arazi üzerinde kesilmeyi bekleyen yüzlerce ceviz,...